رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند:

پنجمین جشنواره غذاهای بومی محلی بیارجمند برگزار شد

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند از برگزاری پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی به میزبانی سالن مدیریت بحران شهرداری این شهر خبر داد.
کد خبر: ۵۵۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۵ 09 January 2018

به گزارش تابناک سمنان، امیر رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری جشنواره غذای محلی به همت دانشگاه علمی کاربردی و شهرداری بیارجمند، تاکید کرد: این جشنواره با هدف تثبیت کارآفرینی با حضور ۵۰ دانشجوی رشته کارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند برگزار شد.

جشنواره غذای محلی ویژه سالمندان در بیرجند

وی افزود: ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی محلی شهرستان شاهرود، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بجای فست فودها و همچنین آشنایی با اقلیم بومی بیارجمند در زمره دیگر اهداف این جشنواره است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند گفت: پنجمین جشنواره غذا همچنین تقویت هنر آشپزی را در کنار رقابت در راستای ترویج اشتغال زایی دنبال می کرد.

رضائیان بیان کرد: چهار دوره قبلی این جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و عموم مردم در سطح شهرستان شاهرود روبرو بود که در جشنواره امسال نیز که صبح سه شنبه برگزار شد این اقبال عمومی وجود داشت.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار