مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می دهد که غذای چرب، عملکرد
سیناپس ها در هیپوکامپ مغز را مختل می کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و
اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها
سیناپس می گویند.
به گزارش ایرنا، همچنین مطالعاتی که چندی پیش
صورت گرفت نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی ناسالمی دارند و به طور مستمر
غذاهای پرچرب و پرکالری استفاده می کنند، هیپوکامپ کوچکتری دارند. هیپوکامپ
بخشی از مغز است که با یادگیری، حافظه و سلامت روانی مرتبط است.
نتایج
این مطالعات همچنین حاکی از آن است که هیپوکامپ افراد میانسالی که رژیم
غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می کنند، به نسبت هم
سن و سالان خود بزرگتر است.
نتایج این مطالعات نشان می دهد که نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل رابطه تنگاتنگ دارد.
محققان
احتمال می دهند که عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه، استعمال دخانیات،
استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند. نتایج این تحقیقات در
نشریه Brain, Behavior and Immunity منتشر شده است.