قربانی: تلاش مجلس برای پایدار کردن بودجه سلامت در سال ۹۵ / بیمه ها از حمایت بیماران روانی شانه‌خالی می‌کنند

کد خبر: ۱۷۶۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۹ 07 February 2016
تابناک: سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با تاکید بر ضرورت حمایت‌های بیمه‌ای از بیماران روانی، گفت: عدم اختصاص یک درصد ارزش افزوده و ۱۰ درصد هدفمندی به حوزه سلامت مشکلات بسیاری را درحوزه درمان به وجود آورده است.

تلاش مجلس برای پایدار کردن بودجه سلامت در سال 95/ بیمه ها از حمایت بیماران روانی شانه‌خالی می‌کنند

محمدحسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با انتقاد از اینکه بیمه ها از حمایت بیماران روانی شانه خالی می‌کنند، گفت: به طور حتم همه بیماران و نیازمندان از جمله بیماران روانی، بیماران صعب العلاج و مزمن باید تحت حمایت های بیمه ای قرار گیرند اما متاسفانه درحال حاضر بیمه ها از تحت پوشش قرار دادن بیماران روانی طفره می روند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه درمجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه همه نیازمندان به سیستم درمان باید از ظرفیت و حمایت های بیمه ای برخوردار باشند، افزود: با توجه به اینکه مجلس منابع لازم را برای این مورد اتخاذ کرده و دولت درسند طرح تحول سلامت به آن توجه کرده بنابراین جداسازی و تفکیک بیمه بیماران روانی از سایر بیماران منطقی نیست.

وی با اشاره به اینکه عدم توجه بیمه‌ها به بیماران روانی به دلیل کمبود اعتبارات و نپرداختن سهم سرانه به بیمه‌ها از سوی دولت است، تصریح کرد: بی‌توجهی دولت به پرداخت سهم سرانه بیمه‌ها خلاف برنامه پنجم است و نمی‌توان از کنار این موضوع به سادگی گذشت.

قربانی گفت: متاسفانه یکی از ضعف های حال حاضر سازمان های بیمه‌گر بی توجهی به تجمیع بیمه‌ها است، البته امیدواریم که تجمیع بیمه ها در سال آینده اجرایی شده و پیش نویس این موضوع در قانون برنامه ششم نیز دیده شده است؛ بنابراین با توجه به اینکه دولت یک درصد ارزش افزوده و 10 درصد هدفمندی را به حوزه سلامت اختصاص نداده نمی توان انتظار حل مشکلات بیمه ای را داشت.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: مجلس شورای اسلامی به شدت مصمم است که بودجه حوزه سلامت کشور را برای سال آینده پایدار کند، بنابراین امیدواریم که با رفع مشکلات حوزه سلامت و بیمه ها مردم از خدمات بهتری دربخش بهداشت و درمان بهره مند شوند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، چندی پیش انوشیروان محسنی بندپی در دومین اجلاس علمی و کاربردی مدیران ارشد سازمان بهزیستی کشوربا بیان اینکه از هر 10 نفر بزرگسال 3.4 تَن در جامعه دچار بیماری ها و اختلالات روانی هستند گفت:  نگران کننده بودن آمار مذکور از یکسو و عدم پوشش بیمه ای چنین بیماری هایی از سوی دیگر شرایط و بستری را فراهم ساخته که استمرار آن می تواند تبعات و عوارض سنگین تری را در پی داشته باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار