رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مطرح کرد؛

توصیه‌های تغذیه‌ای برای جلوگیری از گرمازدگی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توصیه‌های تغذیه‌ای برای جلوگیری از گرمازدگی را مطرح کرد.
کد خبر: ۱۱۷۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴ 19 July 2024

مسعود قلعه سفیدی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه، اظهار کرد: میوه‌های آبدار صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید و از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود. 

وی افزود: میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند که به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تصریح کرد: مصرف آب و مایعات کافی مانند یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاک شیر و بیدمشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار