روزانه بیش از ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی پخت می شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت : روزانه بیش از ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی این سازمان در مرز مهران پخت و توزیع می شود.
کد خبر: ۱۱۷۹۶۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰ 10 August 2024

 به گزارش تابناک ایلام؛ حجت الاسلام مرتضی عزیزی بیان  داشت: این تعداد غذا توسط بیش از ۱۵ آشپز پخت و در چهار وعده نهار، شام و صبحانه و میان وعده در موکب های اوقاف و امور خیریه بین زائران توزیع می شود.

وی اظهار داشت : کار پخت غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی از روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه در مرز مهران آغاز می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام ادامه داد :ئ  همچنین مواکب تا چند روز بعد از اربعین در مرز مهران فعال می باشد که علاوه بر غذای گرم، چای، شربت، خرما، آب معدنی نیز در این مکان توزیع می شود.

وی اظهار داشت: اسکان، پذیرایی و .. زائران نیز در امامزاده سید جعفر (ع ) شهر شباب انجام می شود.

حجت الاسلام مرتضی عزیزی تاکید کرد : ده بقاع متبرکه شاخص استان در ایام اربعین پذیرای زائران خواهد بود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام مطرح کرد: علاوه بر مبلغان بومی روحانیون اعزامی از قم نیز به صورت مستمر در سطح بقاع متبرکه به امر تبلیغ و نشر احکام و معارف دینی اقدام می کنند.

حجت الاسلام عزیزی در پایان افزود:  مسجد مقدس صاحب الزمان (عج) شهر ایلام نیز جهت اسکان و پذیرایی از زوار اربعین حسینی آماده سازی شده است./ع

 

بیشتر بخوانید :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

راسان خبر

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار