امام جمعه زنجان: خدمت به محرومان جامعه در اولویت باشد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان با تاکید بر خدمت به محرومان، گفت: از جمله مسائل مهم مدیران، روسا و مسوولان استان باید حمایت از نیازمندان و محرومان باشد که از اهمیت زیادی برخوردار است.
کد خبر: ۱۱۷۶۵۳۶
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳ 20 July 2024

به گزارش «تابناک زنجان» به نقل از ایرنا؛ حجت الاسلام علی خاتمی روز شنبه در دیدار کارکنان بهزیستی استان زنجان به مناسبت هفته بهزیستی با تبریک این هفته، افزود: یکی از اقدامات مهم پس از پیروزی انقلاب اسلامی تشکیل و راه اندازی دستگاه های حمایتی بود و نهادهایی تحت عنوان کمیته امداد و بهزیستی برای کمک و یاری به نیازمندان در سطح کشور تشکیل شد.

خاتمی با اشاره به نامه ۵۳ نهج البلاغه، ادامه داد: در این نامه هرچند امام علی(ع) به خصوصیات انتخاب مدیران اشاره کرده اما رسیدگی به مشکلات محرومان را در اولویت قرار داده است.

وی گفت: محرومان به لحاظ تحمل شرایط سخت و دشوار زندگی، سخنان خشن و تلخ را بر زبان جاری می کنند که در صورت برخورد با چنین افرادی باید آنان را تحمل کرد و مهربانانه به مشکلات و سخنان آنان گوش داد.

امام جمعه شهر زنجان با بیان اینکه بودجه دولتی برای رسیدگی به مشکلات محرومان محدود است، ادامه داد: بهره گیری از ظرفیت های خیران می تواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد.

وی با بیان اینکه نگهداری از سالمندان در شرایط کنونی بسیار دشوار شده است، گفت: افزایش امید به زندگی، طول عمر انسان ها را افزایش داده است و در آینده نیز میزان زاد و ولد کاهش خواهد یافت و در نتیجه با افزایش جامعه سالمندان مواجه خواهیم شد.

امام جمعه شهر زنجان با بیان اینکه کاهش جمعیت یکی از برنامه های دشمنان است، ادامه داد: فرزندآوری باید به عنوان یک اصل مهم در اولویت باشد تا بتوان از آسیب های اجتماعی آینده پیشگیری کرد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره کل، گفت: حدود ۳۰ هزار خانوار با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش این نهاد قرار دارند که ۲۰ هزار نفر از آنان از جامعه معلولان هستند.

روح الله خدابنده لو اظهار داشت: ۶۴ درصد افراد تحت پوشش مستمری بگیر و ۳۶ درصد از سایر خدمات بهره‌مند هستند.

این مسوول با بیان اینکه این اداره کل ماهیانه ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه به صورت نقدی و غیر نقدی به جامعه هدف پرداخت می کند، ادامه داد: با کارهای انجام گرفته پشت نوبتی مستمری بگیر نداریم و در مدت یکماه برای متقاضیان پرونده تشکیل می شود.

خدابنده لو گفت: سال گذشته ۳۸ دستگاه ویلچر برقی هر عدد به ارزش ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون ریال و ۳۴۹ صندلی چرخدار معمولی به متقاضیان واجد شرایط تحویل داده شد.

وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته ۱۵ میلیارد ریال هزینه سعمک پرداخت کرد، اظهار داشت: در زمان حاضر هیچ پشت نوبتی برای دریافت سمعک نداریم.

این مسوول با بیان اینکه طی سال گذشته ۹۹۸ مورد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش ایجاد شد، خاطر نشان کرد: در همین مدت ۱۹ میلیارد ریال کمک موردی به گروه های هدف انجام شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار