ضرورت رعایت بهداشت در پخت نذورات

کد خبر: ۱۱۱۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۸ 14 October 2015
فرماندار فردیس از هیات های مذهبی و دستگاه های ناظر بهداشتی خواست در پخت غذاهای نذری ماه محرم به نکات بهداشتی توجه ویژه شود.

به گزارش ایرنا،علی قنبر زمانی روز چهارشنبه در نشست سلامت و امنیت غذایی شهرستان فردیس افزود: رعایت نکات و موازین بهداشتی در تهیه و توزیع این مواد نقش بسیار موثری در سلامت عموم دارد.

وی ادامه داد: مردم خداجو و عاشق خاندان عصمت و طهارت (ع) در ماه های محرم و صفر برای ادای نذورات خود سفره های اطعام برپا می کنند که لازم است در این زمینه توصیه های لازم به شهروندان ارایه شود.

وی از مسوولان بخش بهداشت خواست تا با برنامه ریزی و ارایه راهکارهای فراگیر ضمن نظارت بیشتر بر اماکن تهیه و پخش نذورات، مردم را در تهیه و پخش بهداشتی نذورات خود یاری کنند.

وی با اشاره به ضرورت توجه جدی به موضوع سلامت غذا و رعایت بهداشت فردی و عمومی توجه به موضوع پیشگیری را موثر دانست ،گفت: همه دستگاه ها و نهادهای اجرایی که به نوعی در زمینه سلامت و بهداشت دخیل هستند باید با هیات های مذهبی همراه شوند.

قنبرزمانی گفت: باید تعامل بین هیات های مذهبی،تبلیغات اسلامی ،شبکه بهداشت و درمان و فرمانداری به وجود آوردیم .

فرماندار فردیس تاکید کرد: اگر در پیشگیری موفق باشیم در نتیجه سلامت جامعه تضمین می شود.

رییس اداره دامپزشکی شهرستانهای کرج و فردیس نیز گفت: مردم در ماه محرم برای ذبح دام به کشتارگاه منطقه مراجعه کنند.

محمودخدری با اشاره به شیوع تب کریمه کنگو در برخی مناطق کشور،اظهار داشت : این بیماری خطرناک از خون دام آلوده به انسان منتقل می شود و مردم در هنگام قربانی کردن به موارد بهداشتی دقت کنند.

وی اظهار داشت: تیم های سیار دامپزشکی چگونگی ذبح دام در ماه محرم به ویژه در تاسوعا و عاشورا نظارت خواهند کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار