سید فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: اداره کل شیلات به عنوان یک دستگاه نظارتی، همچنان بر تولید و عرضه شیلات در سطح استان نظارت دارد.
وی افزود: طبعا بخش خصوصی، شرکت ها و اتحادیه ها برای ارائه کالا و خدمات برنامه هایی دارند اما بخشی از نظارت های ما بر اساس برداشت ماهیان گرمابی در قصر شیرین انجام شد.
مدیر کل شیلات استان کرمانشاه تصریح کرد: بخشی از این تولیدات برای مصرف استان، به شرکت های فرآوری می رود و بسته بندی می شود و بخش از آن به استان ها همجوار و یا سایر کشورها صادر می شود.
افضلی در پایان تاکید کرد: ماهیان قزل آلا هم که تحت عنوان ماهیان سردابی اطلاق می شوند، بخشی برای صادرات روزانه و بخشی برای مصرف داخل استان آماده می شوند.