تولید ۱۵۷۰۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی فعال این استان تولید شده است.
کد خبر: ۱۱۷۹۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸ 11 August 2024

به گزارش «تابناک قزوین» به نقل از مهر، سید محمد میربابایی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۵ هزار و ۷۷۰ تن گوشت قرمز در واحد‌های دامی فعال این استان تولید شده است.

وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵ هزار و ۲۵۰ تن بوده افزایش سه درصد رشد داشته است.

از این میزان گوشت تولید شده حدود پنج هزار و ۲۰۰ تن در استان مصرف و مابقی به سایر استان‌ها ارسال شده است.

به گفته وی این میزان گوشت قرمز در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و سنتی استان قزوین تولید شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بیشترین گوشت قرمز در استان قزوین در واحد‌های پرورش دام شهرستان بویین‌زهرا تولید می‌شود.

وی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره‌بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار