کد خبر: ۸۵۸۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴ 04 June 2020
 
 
رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: فوتبال نه، کل ورزش ایران تعلیق می‌شود / اصولگرایی و اصلاح طلبی از نقطه صفر به صد رسیده است / علی صوفی: بعید نیست ظریف نامزد اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ باشد و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
 
تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
 
 
ماسک‎‌ها چگونه به دریا راه پیدا کردند؟

یک NGO زیست‌محیطی در فرانسه هشدار داده است که یک نوع جدید آلودگی در بالای فهرست آلودگی‌های پلاستیکی قرار گرفته است. جفری پلتیر، مدیر این NGO در این رابطه به یورونیز می‌گوید: «این تازه شروع این ماجراست.» این تیم تحقیقاتی در ساحل ریورا فرانسه، هنگامی که در حال تمیز کردن دریا بود، در کف آب‌های مدیترانه، ماسک‌ها و دست‌کش‌هایی را پیدا کردند که در کنار زباله‌هایی مثل لیوان و قوطی قرار گرفته‌اند. / خبرآنلاین

روایت رهبر انقلاب از جوانگرایی امام در اداره کشور

رهبر انقلاب: یک حوزه‌ی دیگر از تحوّلی که ایشان به وجود آوردند، تحوّل در نگاه به نسل جوان بود. ایشان به فکر و عمل جوانان اعتماد کردند؛ این به معنای واقعی کلمه یک تحوّل بود. یعنی مثلاً فرض کنید سپاه پاسداران که تشکیل شد، ایشان جوان‌های بیست‌وچندساله و سی ساله را در رأس سپاه پاسداران پذیرفتند؛ در بحث‌های قضائی و جا‌های دیگر، ایشان اعتماد عجیبی میکردند به جوان‌هایی که مورد قبولشان بودند. ایشان اعتماد میکردند به فکر جوان و به عمل جوان، البتّه در عین اینکه ظرفیّت های غیر جوان را نفی نمی کردند. حالا ما امروز بحث جوان‌گرایی را مطرح می کنیم، بعضی‌ها تصوّر می کنند که جوان‌گرایی یعنی پیران را انسان بکلّی از حوزه خارج کند؛ نه، نظر امام مطلقاً این نبود. ایشان به جوان‌ها اعتماد میکردند به عنوان یک ذخیره برای نظام، به عنوان ثروت برای نظام، به نیرو‌های غیر جوان هم به همان اندازه اعتماد می کردند.

تحریم‌های آمریکا به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است

تخت‌روانچی نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد گفت: آمریکا با استمرار و تشدید تحریم‌های غیرقانونی خود در شرایط بحران همه‌گیری کرونا، خطوط قرمز تروریسم اقتصادی و تروریسم پزشکی را رد کرده و به مرز جنایت علیه بشریت رسیده است. جامعه بین‌المللی باید ضمن تقویت همبستگی میان یکدیگر، در یک صف و با یک صدا، اقدامات یکجانبه غیرقانونی و نامشروع را رد و محکوم کنند تا بر مبنای ارزش‌های انسانی و اصول اخلاقی، این بحران را به طور موثر کنترل کنیم. / ایرنا

فوتبال نه، کل ورزش ایران تعلیق می‌شود

محمد دادکان که ۲۴ ساعت قبل عنوان کرده بود برخی افراد در وزارت ورزش دلالی می‌کنند، امروز هم در یک گفت‌وگوی رادیویی گفت: این آقایان نمی‌توانند ورزش و فوتبال را بچرخانند. تو را به خدا پیگیری کنید، چون نه فقط فوتبال، بلکه ورزش ما هم تعلیق می‌شود. با نامه‌ای که کمیته بین‌المللی المپیک داده، این کار انجام می‌شود! شاید شما ندانید یا بدانید، اما با این نامه به دنبال این هستند که ورزش ما را تعلیق کنند. یک نامه‌ای است که من نمی‌گویم، چون بعدا می‌گویند دادکان افشاگری کرده است. بروید و ببینید که اسپانسر تیم‌های بزرگ مثل پرسپولیس، استقلال، تراکتور و ... چه کسی است. فقط من در این مملکت گودزیلا شده‌ام و یک تنه صحبت می‌کنم. خدا شاهد است که غیر از این نیست. آقای وزارت اطلاعات برود و اسناد وزارت ورزش را بیرون بکشد تا ببیند اسپانسر این تیم‌ها چه کسانی هستند، اما نمی‌خواهیم این موضوعات را حل کنیم. /ورزش سه

امام خمینی (ره) کدام نوه خود را به اعدام تهدید کرد؟

حسین سلیمی می‌گوید در مقطعی به نوه‌شان سید حسین خمینی تذکری جدی می‌دهند. محافظ امام خمینی (ره) می‌گوید: سید حسین خمینی مخالفت‌هایی را نسبت به مسیر انقلاب داشتند. امام به ایشان اعلام کرد که اگر شما بخواهید از مسیر اسلام خارج شوید اولین کسی که حکم ارتداد شما را امضا می‌کند من هستم. حتی ایشان را در مشهد دستگیر کرده و به اطلاع امام رسانده و امام هیچ گونه مخالفتی نکرده بودند. اطراف سید حسین را بعضی افراد نامناسب گرفته بودند که متأسفانه منتج به زاویه‌گیری ایشان با انقلاب گردیده بود. سید حسین در مدتی که امام در جماران بودند از قم به تهران و به دیدار امام می‌آمدند و ساعاتی هم در کنار امام حضور داشتند. در برخی از سفر‌هایی که مرحوم حاج احمدآقا به نمایندگی از امام به شهر‌های مختلف داشتند آقا سید حسین هم در کنار ما حضور داشت. اما امام سید حسین را از دخالت در امور دفتر و کشور منع کرده بودند. سید حسین تقریبا ماهی یک بار می‌آمدند به پدربزرگ و مادر بزرگ سر می‌زدند. / اعتمادآنلاین

اصولگرایی و اصلاح طلبی از نقطه صفر به صد رسیده است

تقی آزاد ارمکی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و جامعه‌شناس سیاسی گفت: به طور کلی اینکه جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی توان معرفی فردی را ندارند که علاوه بر داشتن معیار‌های مدنظر آنها، دارای مقبولیت اجتماعی نیز باشد و همین مسئله این دو جریان را وادار کرده تا از چهره‌های بدون تعلقات حزبی و جریانی حمایت کنند، نشانه نوعی ضعف و دگردیسی در هر دو جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی است. جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی توان معرفی فردی را ندارند که علاوه بر داشتن معیار‌های مدنظر این دو جریان دارای مقبولیت اجتماعی نیز باشد و همین مسئله این دو جریان را وادار کرده تا از چهره‌های بدون تعلقات حزبی و جریانی حمایت کنند، نشانه نوعی ضعف و دگردیسی در هر دو جریان اصلاح طلبی و اصولگرایی است. برای انتخابات ریاست جمهوری شاید مولفه "نظم جهانی" در اولویت شعار‌های انتخاباتی هر دو جریان قرار گیرد.
 
روح الله حسینیان: شیوه انتخاب رهبری در نظام ما، کاملا مردمی است

روح‌الله حسینیان: ما‌ می‌گوییم که شیوه انتخاب رهبری، تقریبا منطقی‌ترین شیوه است به این دلیل که یا مردم یا خبرگان، به علم رای می‌دهند. از طرف دیگر، ولایت فقها به خاطر شخص نیست بلکه به خاطر فقیه بودن یعنی جایگاه علمی رهبری است. پس از یک جهت این روش، روش منطقی است و از طرف دیگر هم اگر طول تاریخ تشیع را ببینید، می‌بینید که پیش از انقلاب، شیوه این گونه بود که یک عالمی، خودش را به مردم نشان می داد و مردم، علم و تقوای او را باور میکردند و آرام آرام و به مرور زمان، آن عالم به مرجع عام تبدیل می‌شد. مردم با فتوای آن مرجع، داور را انتخاب می‌کردند و حکومت موازی در برابر حکومت‌ها تشکیل می‌دادند و امر قضای خود را با انتصاب او انجام می‌دادند. از طرفی، خمس و زکات و نوعی از مالیات اسلامی را تحت نظر آن مرجع انجام می‌دادند و تابع امر و نهی او بودند. به قول حضرت امام (ره) در ابتدای نهضت انقلاب، مردم بسیاری از شهر‌ها به نزد ایشان می‌آمدند و می‌گفتند که شما اذن بدهید، آن وقت می‌بینید چه اتفاقی خواهد افتاد؛ یعنی مردم منتظر اجازه دادن قیام یک مرجع بودند. مرحوم شهید دلواری به آیت الله برازجانی که رهبری انقلابی علیه انگلیسی‌ها و اشغالگران را به عهده داشت، نامه نوشت و عنوان کرد که این مردم، از آخرت خود می‌ترسند و منتظر اجازه شما هستند که اگر شما اجازه بدهید، جان‌های خود را برای دفاع از مملکت، قربانی خواهند کرد؛ بنابراین شیوه انتخاب، ولی فقیه، بهترین نوع انتخاب است، چون نه حزب، نه سازمان و نه گروهی مسلح وجود دارد که بخواهد فردی را به قدرت و رهبری برساند بلکه یک شیوه کاملا مردمی است. الان هم که بعد از جمهوری اسلامی، تاسیساتی برای این کار به نام مجلس خبرگان ایجاد شده است، اولا خبرگان توسط رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند. خبرگان یعنی اهل فهم و علم و آگاهی که رهبر شناس اند یعنی می‌دانند که چه کسی را باید انتخاب کنند. ثانیا خبرگان، از بین فقها که شرایط ویژه و خاص رهبری را دارند، رهبری را انتخاب میکند.  

سیروس عسگری به ایران بازگشت

سیروس عسگری دانشمند ایرانی زندانی در آمریکا صبح امروز (چهارشنبه) وارد تهران شد. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیروز (سه‌شنبه) در صفحه اینستاگرامش از عزیمت سیروس عسگری دانشمند ایرانی بازداشت شده از آمریکا به ایران خبر داد و با انتشار یکی از پیام‌های توئیتریش که خواستار آزادی زندانیان ایرانی در آمریکا شده بود، نوشت: «سلام دوستان یک خبر خوب، هواپیمای حامل دکتر سیروس عسگری از آمریکا پرواز کرد. تبریک به همسر و خانواده گرامی ایشان.» سیروس عسگری ۵۹ ساله استاد دانشکده علم و مواد دانشگاه صنعتی شریف با تخصص میکروسکوپ الکترونی، آلیاژ‌های دمای بالا است که از ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ در بازداشتگاه الکساندریا آمریکا به سر می‌برد و با تلاش‌های انجام شده از سوی دستگاه دیپلماسی و دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن و نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک به کشور بازگشت.

حریق در پالایشگاه قدیمی تهران و فوت یکی از کارگران­

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بنا بر اعلام منابع خبری بر اثر نشت بنزین و شعله ور شدن آن یکی از کارکنان بهره‌برداری پالایشگاه تهران دچار سوختگی شدید شد و درگذشت. مصدومان دیگر این حادثه مراحل درمان را طی می‌کنند. این حادثه حوالی ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه به وقوع پیوسته و مهار شده است. بنا بر اعلام روابط عمومی  این شرکت کارکنان پالایشگاه تهران هم‌اکنون در حال بررسی شرایط ایمنی هستند تا پس از اطمینان کامل این واحد بلافاصله در مدار تولید قرار گیرد.

علی صوفی: بعید نیست ظریف نامزد اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ باشد

علی صوفی درباره احتمال ائتلاف اصلاح‌طلبان با یک نیروی اصولگرا در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: «نهاد تصمیم‌گیری درباره این موضوع شورای عالی سیاست‌گذاری است و آخرین نظری که این شورا ارائه کرده است، نفی سیاست ائتلافی است، زیرا نامزد‌های جریان اصلاحات باید به اصول اصلاح‌طلبی پایبند باشند. مهم‌ترین آسیبی که به اصلاح‌طلبان در سال‌های اخیر وارد شد از ناحیه افرادی بود که اصلاح‌طلب نبودند و در لیست اصلاح‌طلبان قرار گرفتند. البته که احزاب اصلاح‌طلب هم مشکلاتی داشتند و بعضا نگاهشان معطوف به قدرت بود، اما به هر حال وقتی فردی با نشان اصلاح‌طلبی وارد نمی‌شود، طبیعی است که به آرمان‌های اصلاح‌طلبانه هم وفادار نباشد. مردم هم یک‌بار به سیاست ائتلافیِ اصلاح‌طلبان اعتماد کردند و نتیجه مثبتی دریافت نکردند و بعد از این و مشخصا در سال ۱۴۰۰ دلیلی ندارد بار دیگر به این سیاست اعتماد کنند. اصلاح‌طلبان نمی‌توانند دیگر با این سیاست نظر مردم را به خود جلب کنند بلکه باید بازتعریفی در گفتمان اصلاح‌طلبی ایجاد کنند در غیر این‌صورت هیچ تغییری رخ نخواهد داد». او درباره احتمال اجماع اصلاح‌طلبان بر محمدجواد ظریف در انتخابات ۱۴۰۰ هم اظهار کرد: «ما باید مشکلی که برای اصلاح‌طلبان ایجاد شده را رفع کنیم و فرقی نمی‌کند که بحران سرمایه اجتماعی با آقای ظریف یا فرد دیگری حل شود. اگر مردم به آقای ظریف اعتماد می‌کنند و نظر اکثر اصلاح‌طلبان بر این شخصیت سیاسی مثبت باشد و در عین حال خود او نیز تمایل به حضور در انتخابات داشته باشد، بعید نیست که او نامزد اصلاح‌طلبان شود. به هر حال باید در شورای عالی سیاست‌گذاری بحث شود تا همه اعضا بر سر یک راهبرد جامع به اتفاق نظر برسند».

بازداشت رئیس شورای شهر تبریز و برخی مدیران شهرداری

رئیس شورای شهر تبریز و برخی مدیران شهرداری در ادامه بررسی پرونده فساد مالی دوره چهارم شورا و شهرداری تبریز بازداشت شدند. طبق شنیده‌ها شهرام دبیری رئیس شورای شهر تبریز در ادامه بررسی پرونده فساد مالی شورا و شهرداری دوره چهارم تبریز دستگیر شد. گفتنی است، برخی از مدیران میانی شهرداری تبریز شامل چند شهردار منطقه و مدیران میانی شهرداری نیز که در این پرونده نقش دارند دستگیر شدند. این پرونده توسط سازمان اطلاعات سپاه عاشورا در حال بررسی و مربوط به دوران شهرداری صادق نجفی در تبریز است.

بازداشت گردانندگان چند صفحه پر فالوئر مشهدی

خبرگزاری فارس نوشت: تعدادی از عناصر اصلی تولید و انتشار تصاویر مبتذل و هنجارشکنانه در شهر مشهد شناسایی، احضار و بازداشت شدند. خبرگزاری فارس ادامه داد: در راستای ادامه برخورد‌ها با جریان ابتذال و بی‌بندوباری در فضای مجازی استان خراسان رضوی، با دستور مقام قضایی و همکاری پلیس اطلاعات و امنیت استان، تعدادی از عناصر اصلی تولید و انتشار تصاویر مبتذل و هنجارشکنانه در شهر مشهد شناسایی، احضار و بازداشت شدند. این خبرگزاری افزود: این افراد در مجموع بیش از ۷۰۰ هزار دنبال‌کننده داشته و در صفحات خود تصاویر و ویدئو‌های مبتذل، خلاف عفت عمومی و بعضاً مستهجن منتشر می‌کردند.
 
دیدگاه متفاوت سه فقیه درباره مجازات پدر رومینا

پس از قتل هولناک رومینا توسط پدرش، بسیاری از افراد جامعه معتقدند معافیت پدر رومینا از قصاص و تنها حبس وی به مدت ۳ تا ۱۰ سال نمی‌تواند عادلانه باشند و خواهان آن‌اند که پدر این دختر ۱۳ ساله به اشد مجازات محکوم شود. این خواسته گاه از سوی کسانی نیز مطرح می‌شود که پیشتر معتقد بودند مجازات قصاص یا همان اعدام باید کامل ملغی شود. با این حال، بسیاری از وکلا و حقوقدانان معتقدند مجازات در نظر گرفته شده برای این جرم، تناسب و سنخیتی با جرم ندارد.آیت‌الله محمدحسین احمدی شاهرودی عضو مجلس خبرگان و معاون پیشین دیوان عالی کشور، حکم قصاص نفس در صورتی انجام می‌شود که قاتل پدر یا از اجداد پدری مقتول نباشد، این یک حکم شرعی اولیه بوده و تغییر ناپذیر است و نه‌فقط در فقه شیعه، بلکه علمای اهل سنت هم به این حکم رأی داده‌اند که پدر و جد پدری به دلیل قتل فرزند قصاص نمی‌شوند و اهل سنت حتی مادر را هم در قتل فرزند مستحق قصاص نمی‌دانند.

حجت‌الاسلام محمدحسین بیاتی، رئیس دانشگاه عدالت:به لحاظ قصاص حکم همان چیزی است که در مذاهب مختلف فقهی اسلام پذیرفته شده است. به‌ جز مذهب مالکی بقیه مذاهب بر این امر اتفاق‌نظر دارند در صورتی که پدر فرزند خود را به قتل برساند قصاص نمی‌شود. البته مالکی‌ها هم تفسیری در مسئله دارند نه اینکه مخالف آن باشند.

آیت‌الله محقق داماد نظر متفاوتی دارد و می‌گوید:به نظر می‌رسد در مباحث مجازات‌ها، مادام که در اجتهاد شیعی بازاندیشی فقهی صورت نگیرد این گونه جنایات را، آن هم به نام «غیرت دینی» به نحو مکرر مشاهده خواهیم کرد.
▫️ماده ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی ۱۳۹۲ قابل تجدید نظر است و می‌توان با توجه به ماده ۱۵۸ و اذن تأدیب و وجود احتمال قوی خطای در عمل پدر این مجوز را به قضات داد که در موارد اثبات وجود سبق تصمیم و قصد قتل، قاتل را به مجازات قصاص محکوم نمایند.در وضع فعلیِ ماده تنظیم شده در قانون، به هیچ وجه اجازه صدور حکم قصاص به قضات داده نشده است و لذا در کشورمان موارد دلخراشی از جنایات پدران نسبت به فرزندان خردسالشان دیده می‌شود که احساسات عمومی را جریحه‌دار کرده‌اند.
 
افزایش ۱۵.۵ میلیونی قیمت اوراق مسکن در ۴۰ روز!

قیمت اوراق مسکن از ابتدای اردیبهشت تا کنون افزایش چشمگیری داشته است؛ به طوریکه زوجین تهرانی برای تهیه وام ۲۴۰ میلیونی مسکن و جعاله در ابتدای اردیبهشت باید ۲۲ میلیون و ۷۵۲ هزار تومان پرداخت می‌کردند، اما این قیمت درحال حاضر با افزایش ۱۵ میلیون و ۶۴۸ هزار تومانی، به ۳۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است. /ایسنا
 
برکناری رییس حوزه هنری خوزستان "به دلیل تمجید از معین خواننده ایرانی"

محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری کشور طی حکمی شهاب‌الدین طباطبایی را که از معین، خواننده پاپ ساکن خارج از کشور، تمجید کرده بود از ریاست حوزه هنری استان خوزستان برکنار کرد.طباطبایی، رییس حوزه هنری خوزستان در یک گفتگو در لایو اینستاگرام ابتدا از محمدرضا شجریان به عنوان استاد برجسته موسیقی و آواز ایران که مردم دوستش دارند نام برد، سپس نظر خود درباره معین را بیان کرد و گفت: من معین را به عنوان یک خواننده فوق‌العاده می‌شناسم و اگر جای روحانی بودم معین را به ایران دعوت می‌کردم.
 
شگرد‌های عجیب زن مفسد اقتصادی که به اعدام محکوم شده است

نجوا لاشیدایی که به همراه همسرش به جرم اخلال در نظام پولی و ارزی به اعدام محکوم شده است، برای خرید ٢۴ هزار و ٧٠٠ سکه تمام بهار آزادی شگرد‌های عجیبی به کار برده است.طبق این گزارش، نجوا لاشیدایی بیست و هشتم فروردین ماه سال ١٣٩٧ در راستای پروژه پولشویی خود طی سه مرحله تعداد ۲ هزار و ۲۱۰ قطعه سکه تمام بهار آزادی در مجموع به مبلغ ٣١ میلیارد و ٩٠٧ میلیون و ۵٠٠ هزار ریال در تاریخ بیست و نهم فروردین ماه سال ١٣٩٧طی ۵ مرحله ۵ هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی به مبلغ ۷۷ میلیارد ریال و در تاریخ دوم اردیبهشت ماه سال ١٣٩٧ طی ۵ مرحله تعداد ۵ هزار قطعه سکه تمام بهار آزادی در مجموع به مبلغ ٧٢ میلیارد و ٧۵٠ میلیون ریال خریداری و در مجموع رقمی بالغ بر ١٨٢ میلیارد و ۶۵٧ میلیون و ۵٠٠ هزار ریال بابت خرید ١٢ هزار و ٢١٠ قطعه سکه پرداخت کرده است.نجوا لاشیدایی متولد ۵۵ از شهرستان رشت، نسبت به نامبرده بالغ بر ۳۰ حساب در شبکه بانکی شناسایی شده که، گردش حساب‌های مزبور در حدود هشت هزار میلیارد ریال احصا شده است.
 
مرکز ماهر درز اطلاعات رایتل را تایید کرد

فلاح جوشقانی، ‏معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات:مرکز ماهر درز اطلاعات رایتل را تایید کرده است. گزارش‌ها نشان می‌دهد اطلاعات لو رفته متعلق به ۴ سال پیش بوده و توسط عامل انسانی رخ داده است. در هر حال رایتل مسئول حفاظت از داده مشترکین است و باید برخورد مسئولانه‌ای از خود نشان دهد. طبق ضوابط پروانه برخورد جدی خواهیم کرد.گفتنی است؛ ساعاتی پیش ادعا شده بود که اطلاعات ۵.۵ میلیون از مشترکین اپراتور موبایل رایتل برای فروش در اینترنت منتشر شده است. /باشگاه خبرنگاران
 
ناراحتی آوا مشکاتیان از تخریب خانه پدرش پرویز مشکاتیان

آوا مشکاتیان، فرزند استاد پرویز مشکاتیان معروف به پدر سنتور ایران با انتشار متنی در صفحه شخصی اینستاگرامش به تخریب خانه پدرش در نیشابور واکنش نشان داد.مشکاتیان در این پست نوشت: خیلی روبه‌راه نیستم. اخبار و پیام‌هایی هم که دریافت می‌کنم نمک به زخم‌های خودم و خانواده‌ام است. چند روز از این فضا دور خواهم ماند تا احوالم بهتر بشه. اینکه سرزمین ما متولیان فرهنگی دلسوز ندارد خبر تازه‌ای نیست. در تمام عمرم شاهد این موضوع بودم و بعد از رفتن پدرم در این یازده سال این موضوع را بیشتر درک کردم.
 
روایت یک عکاس از ۱۵ سال همراهی با حاج قاسم
 
حاج قاسم سلیمانی فرمانده بزرگ محور مقاومت همیشه از دوربین‌ها فراری بود، اما گاهی اوقات پیش می‌آمد که تصویری از فرمانده فقید نیروی قدس سپاه در فضای مجازی پخش شود.یکی از عکاسان جنگ که زمان زیادی با سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی همراه بود می‌گوید: حاج قاسم سلیمانی فرمانده بزرگ محور مقاومت همیشه از دوربین‌ها فراری بود و در این زمینه یکی از عکاس‌ها روایتی جالب از همراهی ۱۵ سال سپهبد شهید سلیمانی نقل کرده است.حاج قاسم همیشه از دوربین فراری بود. دوست نداشت از او عکس و فیلم گرفته شود. در مواجهه با ما که کار ثبت عکس را انجام می‌دادیم، همیشه با ناراحتی می‌گفت: «نگیر، نگیر!» گاهی حتی کار به برخورد‌های شدید و تند می‌رسید. البته بعدش از ما دلجویی می‌کرد. یک‌بار بعد از این اتفاق، صورت مرا بوسید و گفت: بوسیدمت که بدانی دوستت دارم.مثل پسرم، اما من هم معذوریت‌هایی دارم...معذوریت‌های حاج قاسم، اما فقط برای مناطق عملیاتی و ماموریت‌های حساس بود. وقتی موقعیت‌های خاصی مثل دیدار با خانواده شهدا پیش می‌آمد، رفتارش کاملاً تغییر می‌کرد؟! در این مواقع، خودش از عکس گرفتن استقبال میکرد. دست دور گردن فرزند شهید مدافع حرم می‌انداخت و می‌گفت: حالا بگیر.
 
اولین گروه بیعت کننده با آیت الله خامنه‌ای بعد از انتخاب به عنوان رهبری انقلاب

در سالروز رحلت رهبر کبیر انقلاب، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه اینستاگرام خود مطلبی را درباره بیعت فرماندهان و جمعی از اعضای سپاه با رهبر انقلاب منتشر کرد. محسن رضایی در اینباره نوشت: «فردای آخرین وداع با امام راحل، فرماندهان و جمع زیادی از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اولین گروهی بودند که در روز هفدهم خرداد به دیدار رهبر انقلاب شتافتند و با ایشان بیعت کردند و این افتخاری بزرگ در کارنامه سپاهیان انقلاب است.» این فرمانده پیشین سپاه پاسداران اضافه کرد: «رهبر معظم انقلاب در آن دیدار از گذشته این نهاد مردمی و انقلابی قدردانی و آینده آن را این‌گونه ترسیم فرمودند: ما سپاه را با همان چشمی نگاه می‌کنیم که امام عزیزمان نگاه می‌کرد: به‌عنوان بازوی قدرتمند نظام و به‌عنوان گام استوار در مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی. ما شما را به معنای حقیقی کلمه، پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم؛ همیشه هم این‌گونه بوده است و من هم این‌طور فکر می‌کنم.» رضایی در ادامه این مطلب، تاکید کرد: «از آن جمع، برادرانم قاسم سلیمانی، احمد کاظمی، حسین همدانی و... اکنون به امام شهدا (ره) پیوسته‌اند و سپاه با هدایت فرمانده معظم کل قوا همچنان در حال رشد و شکوفایی است.»
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار