کد خبر: ۲۵۴۴۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵ 02 July 2016
تابناک / مدیر کل بازرسی و نظارت گیلان از جلوگیری حدود 68 میلیارد تومان حیف و میل اموال دولتی در این استان و بازگرداندن این مبلغ به خزانه دولت طی سال گذشته خبر داد.

سیف‌الله مسرور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به اینکه سازمان بازرسی نظارت بر عملکرد دستگاه‌های دولتی و عمومی و اجرایی در این زمینه را به‌عهده دارد، اظهار کرد: تلاش شده در زمینه بازرسی قوی ظاهر شویم.

وی ارائه مشاوره قبل از وقوع جرم به مدیران و مسؤولان را دارای آثار اجتماعی مطلوب عنوان کرد و افزود: در بحث نظارت تلاش شده به اقدام‌ها شتاب بیشتری داده و هر جا نیاز بود مشاوره دهیم.

مدیر کل بازرسی و نظارت گیلان هرگونه سهل‌انگاری و حیف و میل و تغییر ردیف‌های بودجه را فساد مالی دانست و گفت: در این زمینه برخورد جدی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به انجام بازرسی در سال گذشته، خاطرنشان کرد: سال گذشته در راستای انجام بازرسی‌ها توانستیم از حیف و میل اموال عمومی و ورود خسارت‌ها و ... حدود 68 میلیارد تومان را به خزانه دولت بازگردانیم و از تضییع آن جلوگیری کنیم و در مسیر قانونی هزینه شود.

مسرور بخشی از مبلغ مذکور را اختلاس ذکر کرد و یادآور شد: بیش از 41 میلیارد تومان از مبلغ مذکور در جایی که اعتباری پیش‌بینی نشده بود، هزینه شد که این پول را به مسیر اصلی بازگرداندیم.

وی با اشاره به اینکه در طول سال گذشته 433 مورد پیشنهاد لازم‌‌الاجرا به دستگاه‌های استان ارائه شد، اظهار کرد: اگر دستگاهی این پیشنهادها را اجرا نکند جرم است و مسؤول مورد تعقیب و مجازات قرار می‌گیرد.

بازرس کل گیلان با تصریح بر اینکه برخی از پیشنهادهای مذکور به دستگاه‌ها اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: مدیران با شهامت به تکالیف خود قانونی خود عمل کنند.

وی از ثبت شکایت یک‌هزار و 620 مورد طی سال گذشته در سامانه بازرسی استان خبر داد و گفت: از این تعداد، 382 فقره پرونده تشکیل و 230 مورد پرونده مختومه شده و 152 پرونده نیز در دست بررسی است.

مسرور با بیان اینکه در سال 94 تعداد 51 مورد بازرسی برنامه‌ای و مستمر صورت گرفت، یادآور شد: این برنامه 16 درصد بیشتر از ماموریت ابلاغی بود و با حداقل نیرو و امکانات و با ظرفیت بسیار بالایی در استان کار می‌کنیم.

وی از چگونگی روند احیای رودخانه‌های زرجوب و گوهررود رشت ابراز نارضایتی کرد و متذکر شد: اعتبارات ساماندهی این دو رودخانه ناچیز بوده و نیاز به 250 میلیارد تومان بودجه است و تاکنون نگاه نظارتی بر روند احیای رودخانه‌ها داشتیم اما از چند هفته پیش نگاه ما بازرسی است.

این مسؤول کوتاهی دستگاه‌های مربوطه در زمینه احیای رودخانه‌های زرجوب و گوهررود رشت را قابل بخشش ندانست و یادآور شد: ‌رودخانه‌های زرجوب و گوهررود معضل زیست‌محیطی است.

وی کمیته صیانت و احیای رودخانه‌های مذکور را مستقر در بازرسی استان عنوان کرد و متذکر شد: بازرسی‌ها در زمینه روند احیای رودخانه‌ها در حال انجام است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار