مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران در مدت کوتاه فعالیت خود در استان دستاوردهای خوبی داشته و با تشکیل چارت سازمانی و راه اندازی تشکیلات، عضو گیری مناسبی در استان داشته است.
کد خبر: ۱۰۲۲۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲ 12 January 2022

به گزارش تابناک مازندران از ایسنا، با حضور نماینده عالی مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی، نشست تخصصی مجمع استانی نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران در ساری برگزار شد.

نشست تخصصی مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران با حضور حجت الاسلام ندیمی، نماینده عالی مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی کشور در ساری برگزار شد. در این نشست تخصصی، نخبگان ضمن ارائه نظرات و دغدغه های خود خواستار نگاه جدی استاندار مازندران به جامعه نخبگان و استفاده از این ظرفیت تاثیرگذار در توسعه همه جانبه مازندران در جایگاه های مدیریتی شدند.

در ابتدای این نشست دبیر مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران با اظهار به اینکه مقام معظم رهبری همواره بر استفاده از ظرفیت نخبگانی تاکید فرمودند، توجه به نخبگان و استفاده از ظرفیت قشر فرهیخته جامعه را از اولویت‌ های دولت سیزدهم و استاندار مازندران برشمرد و اظهار کرد: عدم شایسته سالاری در جایگاه های علمی و اداری،  عامل رنجش نخبگان در استان است، امید که از وجود نخبگان به نحو شایسته و در خور شأن آن ها استفاده شود.

روح الله معافی چهار کلید واژه شناسایی، جذب، حمایت و هدایت از نخبگان اولویت های مهم این مجمع است افزود: آغاز فعالیت مجمع همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در مازندران بود که تلاش شد با استفاده از ظرفیت نخبگان زمینه مشارکت حضور حداکثری مردم را در انتخابات فراهم نماید.

معافی، تسهیل‌گری برای امور نخبگان را بسیار مهم دانست و گفت: نخبگان جامعه امروز به عنوان موتور محرکه و مولد جامعه، در راستای رفع مشکلات کشور تلاش می کنند و همواره امید آفرین هستند و درهای سازمان بر روی کسانی که با یافتن راه حل های اساسی مشکلات در روند تعمیق و توسعه همه جانبه کشور و استان مشارکت دارند، باز است.

وی، ضمن قدردانی از توجه ویژه دبیرکل مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی کشور به مجامع استانی گفت: تمام تلاش ما هدایت نخبگان در مسیر واقعی آنان برای توسعه استان مبنی بر منویات مقام معظم رهبری در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

مجمع نخبگان  دانشگاهی حوزوی مازندران موفق عمل کرد

در ادامه جلسه فاطمه هاشم نژاد، قائم مقام مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران با تاکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان در گلوگاه های حساس تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی استان به ارائه گزارشی از عملکرد این مجمع در استان پرداخت و گفت: مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران در مدت کوتاه فعالیت خود در استان دستاوردهای خوبی داشته و با تشکیل چارت سازمانی و راه اندازی تشکیلات، عضو گیری مناسبی در استان داشته است.

 هاشم نژاد راه یابی تعدادی از گزینه‌های مورد حمایت این مجمع در ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا به پارلمان شهری را از دستاوردهای خوبه این مجمع دانست و خواستار تعامل بیشتر مجمع کشوری با مجامع استانی برای کیفیت کارکردها شد.

به ۶۰ ساله ها نبازیم

همچنین در ادامه نشست علی عاشقان، عضو شورای شهر ساری که یکی از گزینه های مورد حمایت مجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی مازندران به پارلمان شهری ششمین دوره شهر ساری بود اظهار کرد: استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی در امور شهری از دغدغه های شورای ششم شهر ساری است. وی گفت: همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس با تکیه و اعتماد به جوانان فتوحات بسیار مهمی بدست آمد لازم است که امروز نیز برای برون رفت از فضای کنونی کشور به جوانان نخبه اعتماد گردد و این تعبیر محقق نشود که جنگ را با جوانان ۲۰ ساله ببریم و اقتصاد را با مدیران ۶۰ ساله ببازیم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار