بیانیه حوزه علمیه همدان در پی اعدام شیخ شیعه

تجمع‌ اعتراض‌ آمیز مردم همدان نسبت به اعدام آیت‌ الله شیخ‌ النمر روحانی برجسته شیعه توسط آل‌ سعود در آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) همدان برگزار ‌شد.
کد خبر: ۱۵۷۰۳۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۱ 03 January 2016

تجمع‌ اعتراض‌ آمیز مردم همدان نسبت به اعدام آیت‌ الله شیخ‌ النمر روحانی برجسته شیعه توسط آل‌سعود در آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) همدان برگزار ‌شد.

به گزارش تابناک همدان ؛ امروز مردم همدان با حضور در این تجمع حمایت خود را از این مجاهد انقلابی ابراز کردند، در این مراسم حضور مردم ،طلاب، بازاریان، روحانیون، و شخصیت های برجسته استانی به چشم می خورد.

مردم دارالمومنین همدان با شعارهای مرگ بر آل سعود کافر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل،حزب الله می خروشد خون نمر می جوشد و اطاعت از خامنه ای اطاعت از امام است بر تداوم راه شهید باقر النمر تاکید کردند.

بیانیه حوزه علمیه همدان نیزبه این شرح قرائت شد:

شهادت در راه مبارزه با ظلم برای تمامی مسلمانان و شیعه افتخار آمیز است اما اینان با کشتار این روحانی مبارز، ندای حق طلبانه وی را خاموش کردند، غافل از اینکه پیروزی از آن انسان ها آزاده است.

آنان به خیال خود خادمین حرمین هستند و خویشتن را کلید دار خدا می دانند اما همواره با ظلم و ستم بر شیعیان می تازند، و هر روز کشتار تازه ای را به نمایش می گذارند.

اعدام رهبر شیعیان عربستان و 46 تن از مسلمانان مبارز نشان از بی عدالتی بزرگ مجامع بین الملی است که چشم خویش را بر روی این کشتار بسته اند.

آیت الله شیخ نمر باقر النمردر سال 1379 هجری قمری در منطقه العوامیه یکی از شهرهای استان القطیف در منطقه الشرقیه چشم به جهان گشود.

وی ۳۷سال پیش برای آشنایی نزدیک تر با انقلاب اسلامی ایران و تحصیلات حوزوی به ایران مهاجرت کرد تا در تهران در حوزه علمیه حضرت قائم(عج) حضور پیدا کند وپس از 10 سال تحصیل در حوزه علمیه حضرت قائم(عج)، عازم سوریه شد و در حوزه علمیه حضرت زینب (ع) برای ادامه تحصیلات حوزوی و علوم دینی نام نوشت.

این عالم از جمله معروف ترین و شایسته ترین مدرسان علوم مذهبی و دینی در حوزه های علمیه به شمار می آید که حتی در حوزه های علمیه ایران و سوریه به تدریس کتاب هایی همچون کتاب 'اللمعة الدمشقیة' و کتاب 'جامع المدارک' و 'مستمسک عروة الوثقی' و 'الحلقات' شهید سید محمدباقر صدر پرداخته است.

وی پس از بازگشت به عربستان مرکز مذهبی 'الإمام القائم(عج)' را نیز در العوامیه تأسیس کرد که در واقع سنگ بنای 'مرکز اسلامی' در سال 1422 هجری قمری مصادف با 2011 میلادی بود.

آیت الله النمر در سال 2011 پس از سرنگونی رژیم های حاکم بر تونس و مصر و با آغاز انقلاب مردم بحرین، به سخنرانی و تدریس درخصوص تحولات شکل گرفته در طی فرآیند موسوم به بهار عربی سود جست و سخنرانی های خود را با سخن گفتن از آزادی سیاسی با محوریت تغییر سیاسی آغاز کرد.

شیخ در هشتم ژوئیه 2012 به دست نیروهای امنیتی بازداشت شد.

نیروهای امنیتی سعودی قبل از بازداشت شیخ نمر، خودروی او را تعقیب کرده و به سوی وی تیراندازی کردند، که در نتیجه آن، شیخ نمر به شدت زخمی شد.

در پی بازداشت این عالم برجسته شیعه، فعالیتهای اعتراض آمیز گسترده ای در شرق عربستان روی داد و چندین جوان عربستانی نیز در جریان همین اعتراضها به ضرب گلوله نیروهای امنیتی شهید یا زخمی شدند.

دادگاهی در عربستان در 15 اکتبر ۲۰۱۴ با مطرح کردن اتهامات ادعایی "فتنه انگیزی در کشور" حکم اعدام آیت الله نمر را صادر و سرانجام این حکم اجرایی شد.


منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار