وی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری می‌کنند.
کد خبر: ۵۴۸۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۳ 30 June 2015

به گزارش تابناک یزد یک پزشک و محقق طب اسلامی گفت: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز است.

مریم نواب‌زاده، گفت: برای درمان سوءهاضمه می‌توان از جوشانده‌های رازیانه استفاده کرد.

وی افزود: مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوء هاضمه کمک می‌کند.

این پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز بوده و به ‌طورکلی مصرف برخی ادویه‌ها مانند زیره سیاه، گلپر، میخک، هل و آویشن برای رفع نفخ و سوء‌هاضمه موثر است.

نواب‌زاده ادامه داد: خوردن بادرنجبویه به همراه نعناع برای درمان بی‌اشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است.

وی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری می‌کنند.

پزشک و محقق طب اسلامی، خاطرنشان کرد: خوردن هویج و نعناع و عرق‌هایی مانند زیره و پونه نیز موثر است. همچنین مصرف دارچین ضد استرس بوده و به هضم غذا کمک می‌کند.
 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار