۳ میلیارد برای خرید بیمارستان صحرایی تهران

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران از اختصاص ۳ میلیارد تومان اعتبار برای خرید بیمارستان صحرایی خبر داد.
کد خبر: ۶۷۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹ 27 July 2015
محمدتقی خسروانی مقدم با بیان اینکه اداره کل درمان استان تهران بزرگترین ارائه دهنده خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی در کشوراست، اظهار داشت: در حال حاضر درمان 30 درصد از بیماران کشور در مراکز درمانی استان تهران انجام می شود.

وی افزود: اداره کل در مان تهران با 11 بیمارستان، 2 دی کلینیک، 16 کلینیک تخصصی و 9 درمانگاه خدمات درمانی گوناگونی را به بیمه شدگان و مراجعان ارائه می کند.

خسروانی مقدم گفت: در بخش بستری در بیمارستان‌ها و دی کلینیک‌ها یک هزار و 789 تخت فعال داریم و در سال 93، بالغ بر 135 هزار و 466 بستری در این بخش انجام شده است.

مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران افزود: در سال گذشته حدود 503 هزار نسخه و 688 مورد مراجعه به آزمایشگاه صورت گرفت و در بخش سرپایی نیز 4 میلیون مراجعه به پزشک عمومی، 3 میلیون و 800 هزار مراجعه به پزشک متخصص و 641 مورد مراجعه به دندان پزشکی انجام شد.

وی اظهار داشت: این اداره کل با دو هزار و 184 پزشک عمومی، یک هزار و 348 پزشک متخصص و 306 دندانپزشک طرف قرارداد است.
خسروانی مقدم تصریح کرد: در سال 93 بالغ بر دو هزار و 300 میلیارد تومان در بخش درمان استان تهران هزینه شده است و تعداد 92 هزار و 437 عمل جراحی و 184 هزار و 368 جراحی سرپایی انجام شده است.

وی با تأکید بر پرهیز از موازی کاری در بخش درمان و توجه به بیماری های خاص و صعب العلاج، افزود: این اداره هم اکنون در حال تعامل با سازمان‌های مرتبط برای پرهیز از موازی کاری در مورد بیماری‌های خاص است به طوری که در سال گذشته در مورد بیماران تالاسمی 95 میلیون ریال هزینه توسط این اداره کل هزینه شد.

وی افزود: در سال 93 بالغ بر 644 مورد پیوند قرنیه و دو هزار و  233 دیالیز در مراکز تأمین اجتماعی انجام شده است، 21 میلیارد ریال هزینه دارویی شیمی‌درمانی و 107 میلیارد ریال نیز برای بیماران خاص هزینه شده است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران اظهار داشت: بیماران در روند درمان درخواست‌هایی برای معاینات پزشکی دارند که ممکن است از دیگاه پزشک معالج ضروری نباشد و این موارد برای سازمان هزینه زا بوده و باید گفت که لغو این موضوع نیاز به یک بحث فرهنگی دارد و باید به اشکال مختلف به مردم برای حل این معضل اطلاع رسانی شود.

خسروانی مقدم گفت: کارت هوشمند سلامت ایده بزرگی است که از یک سال گذشته در سازمان در جریان است اما نیازمند سیستم جامع و بسترسازی است.

وی افزود: در سال 93 تلاش کردیم در حوزه تجهیزات پزشکی اقدامات بزرگی انجام دهیم که یکی از آنها ارتقاء دستگاه‌های رادیولوژی از حالت آنالوگ به دیجیتال بود که باعث کاهش اشعه‌گیری، پرتوگیری و تکرار تصویربرداری می‌شود، از سوی دیگر فیلم رادیولوژی که تخریبگر محیط زیست بود با شرایط جدید از این چرخه حذف می‌شود.

وی با اشاره به چگونگی امحای پسماندهای بیمارستانی در مراکز درمانی تابعه اداره کل درمان استان تهران، اظهار داشت: تقریباً همه مراکز این اداره کل به سیستم زباله سوز مجهز هستند.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار