به مناسبت هفته دولت انجام شد؛

افتتاح طرح‌های کشاورزی با ۲۸۰ میلیارد اعتبار در اردبیل

گروه استان‌ها - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر گفت: همزمان با هفته دولت، چند طرح مهم بخش کشاورزی شهرستان با مجموع سرمایه‌گذاری حدود ۲۸۰ میلیارد تومان و ایجاد ۳۰ فرصت شغلی مستقیم به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۱۲۲۸۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۴ 29 August 2026

افتتاح طرح‌های کشاورزی با ۲۸۰ میلیارد اعتبار در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «بیژن محمودی» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر اظهار کرد: همزمان با هفته دولت، چند طرح مهم بخش کشاورزی شهرستان با مجموع سرمایه‌گذاری حدود ۲۸۰ میلیارد تومان و ایجاد ۳۰ فرصت شغلی مستقیم به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های تولید مرغ، صنایع تبدیلی و فرآوری، سردخانه، تولید خوراک دام و طیور و گلخانه اجرا شده و از مهم‌ترین آنها می‌توان به دو واحد مرغداری، سردخانه و واحد فرآوری، انجماد و بسته‌بندی آبزیان و قطعه‌بندی مرغ و گلخانه اشاره کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشگین‌شهر با تأکید بر اینکه رویکرد جهاد کشاورزی، حرکت از تولید خام به سمت فرآوری و ایجاد ارزش افزوده است، اظهار کرد: این سرمایه‌گذاری‌ها علاوه بر ایجاد اشتغال، به تکمیل زنجیره تولید و تقویت اقتصاد کشاورزی شهرستان کمک می‌کند.

وی عنوان کرد: کشاورزی مشگین‌شهر ظرفیت تبدیل شدن به یکی از موتور‌های اصلی توسعه اقتصادی شهرستان را دارد و جهاد کشاورزی برای تحقق این ظرفیت، حمایت از سرمایه‌گذاری و توسعه زنجیره‌های تولید را با جدیت دنبال می‌کند.

محمودی با اشاره به اهمیت توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در شهرستان اظهار کرد: توسعه گلخانه‌ها یکی از اولویت‌های جدی جهاد کشاورزی مشگین‌شهر در برنامه‌های آینده است و با توجه به محدودیت منابع آب و ظرفیت‌های موجود، تلاش می‌کنیم سرمایه‌گذاری در این بخش را به سمت طرح‌های اقتصادی، کم‌آب‌بر و دارای بازار مطمئن هدایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد ما حرکت از کشاورزی سنتی و تولید خام به سمت کشاورزی اقتصادی، دانش‌بنیان و ارزش‌آفرین است و امیدواریم با تداوم حمایت از سرمایه‌گذاران، بخش کشاورزی همچنان یکی از موتور‌های اصلی توسعه اقتصادی مشگین‌شهر باشد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار