
«مرتضی امینی» مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان گیلان، اظهار کرد: مدیر یک شرکت تولید مرغ در استان گیلان به دلیل عرضه خارج از شبکه مرغ، با رأی شعبه تعزیرات حکومتی به پرداخت جریمهای سنگین محکوم شد.
وی، تصریح کرد: شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی رشت به پرونده عرضه خارج از شبکه ۸۶۵ کیلوگرم مرغ گرم رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، افزود: پس از بررسی مستندات پرونده و با توجه به عدم ارائه مدارک قانونی از سوی متهم، شعبه رسیدگیکننده، مدیر شرکت متخلف را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۲۰۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی با اشاره به نحوه کشف تخلف، بیان کرد: این پرونده در پی بازرسی بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت از شرکت تولید مرغ تشکیل و گزارش تخلف برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی، تاکید کرد: تعزیرات حکومتی با هرگونه اخلال در توزیع کالاهای اساسی و عرضه خارج از شبکه بهویژه در حوزه اقلام ضروری معیشتی، برخورد قانونی و قاطع خواهد داشت.
انتهای پیام/