پوشش 90 درصد بیمه برای حمایت از زوج‌های نابارور

پوشش 90 درصد بیمه برای حمایت از زوج‌های نابارور سازمان بیمه سلامت حمایت از زوج‌های نابارور را در مراکز دولتی را تا ۹۰ درصد و در صورت مراجعه به بخش‌های خصوصی تا ۷۰ درصد تعرفه همان مرکز تحت پوشش قرار داده‌ است.
کد خبر: ۱۰۶۵۲۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۳ 30 August 2022

مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان اینکه یک میلیون و نهصد هزار نفر از شهروندان استان اصفهان، بیمه‌شده اداره کل بیمه سلامت استان اصفهان هستند که معادل ۳۰درصد از جمعیت استان را در بر می‌گیرد، گفت: این تعداد بیمه شده در قالب ۵ صندوق بیمه‌ای از خدمات درمانی چهار هزار موسسه تشخیصی درمانی طرف قرارداد استفاده می‌کنند.
محمدحسین صفاری افزود: بیش از ۲۰۰ هزار نفر از کسانی که هیچ نوع بیمه درمانی نداشتند در قالب این طرح به‌صورت رایگان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار گرفته‌اند و در مجموع ۸۳۵ هزار نفر زیرمجموعه صندوق بیمه سلامت همگانی شدند.
وی گفت: هزینه سالیانه بیمه‌شدگان بیمه سلامت در استان اصفهان در بخش بستری و سرپایی در سال ۱۴۰۱ بیش از هزار و پانصد میلیارد تومان است.
مدیر کل بیمه سلامت استان اصفهان افزود: سازمان بیمه سلامت حمایت از زوج‌های نابارور را افزایش داده و درمان ناباروری در مراکز دولتی را تا ۹۰ درصد و در صورت مراجعه به بخش‌های خصوصی تا ۷۰ درصد تعرفه همان مرکز تحت پوشش قرار داده‌است.
صفاری با اشاره به پرداخت ۳۴ میلیارد ریال هزینه از ابتدای اجرای طرح تاکنون گفت: با هدف تسهیل در پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری، اسناد بستری در همان مرکز درمان ناباروری محاسبه و فقط سهم بیمه‌شده پرداخت می‌شود.
مراکز درمانی طرف قرارداد درمان ناباروری در استان اصفهان در بخش دولتی مرکز حضرت مریم بیمارستان شهید بهشتی اصفهان و بیمارستان شهید بهشتی کاشان و در بخش خصوصی مرکز درمان ناباروری مشتاق و بیمارستان میلاد اصفهان آماده خدمت‌رسانی به زوج‌های نابارور است.

آخرین اخبار