محمدرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه بیان کرد: تاکنون هیچ گونه بخشنامه ای مبنی بر تعطیلی قنادی ها در ایام منتهی به سال جدید ابلاغ نشده است و تنها برخی صنوف کار خود را به منظور کاهش تجمعات و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا متوقف نموده اند.
رئیس اتحادیه کافه قنادان در کرمانشاه ادامه گفت: شیرینی ها در دمای ۲۰۰ الی ۴۰۰ درجه سانتیگراد در فر پخت شده و سپس به صورت بهداشتی بسته بندی می شوند.
ناصری خاطرنشان کرد: تمامی نکات بهداشتی در کافه قنادی ها رعایت و ضدعفونی نیز انجام می شود.
وی در پایان گفت:قیمت شیرینی تاکنون هیچ گونه افزایشی نداشته است. همچنین باید گفت که تقاضای شیرینی برای سال جدید در روزهای پایانی سال مشخص می شود.