فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان عنوان کرد؛

رسانه پیش از موشک و تانک می‌تواند سرنوشت جنگ را تعیین کند

گروه استان‌ها - فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با تبریک روز خبرنگار، نقش رسانه‌ها و خبرنگاران را در صیانت از امنیت روانی جامعه، تقویت وحدت ملی و خنثی‌سازی جنگ شناختی دشمن تعیین‌کننده دانست و گفت: امروز جنگ، جنگ رسانه است و هر کشوری که از رسانه قدرتمندتری برخوردار باشد، دست برتر را در میدان نبرد خواهد داشت.
کد خبر: ۱۲۲۷۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۷ 11 August 2026

رسانه پیش از موشک و تانک می‌تواند سرنوشت جنگ را تعیین کند

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، سردار «جمشید رضایی»، فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای صدر اسلام، شهدای جبهه مقاومت و شهید محمود صارمی، از نقش‌آفرینی خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن قدردانی کرد.

وی در ابتدای سخنان خود با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، فعالان رسانه‌ای و اصحاب قلم تبریک گفت و اظهار داشت: نامگذاری روز خبرنگار به یاد شهید صارمی، یادآور جایگاه ارزشمند و اثرگذار اصحاب رسانه در آگاهی‌بخشی و روشنگری جامعه است.

رسانه؛ تعیین‌کننده سرنوشت جنگ‌ها

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با تأکید بر اینکه ماهیت بسیاری از جنگ‌های امروز تغییر کرده است، افزود: امروز جنگ، جنگ رسانه است و هر مجموعه‌ای که از رسانه‌ای قوی‌تر برخوردار باشد، می‌تواند دست برتر را در عرصه نبرد به دست آورد.

وی تصریح کرد: رسانه حتی پیش از به‌کارگیری ابزارهای نظامی همچون موشک، هواپیما، ناو هواپیمابر، توپ و تانک می‌تواند نتیجه جنگ را مشخص کرده و دشمن را وادار به عقب‌نشینی کند.

سردار رضایی با اشاره به نقش رسانه‌ها در تقویت سرمایه اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی همواره قدرت ملی تولید کرده‌اند و اصحاب رسانه نیز با قلم، تصویر، هنر و تبیین خود، اعتماد به این قدرت ملی را در جامعه تقویت و بازتولید می‌کنند.

خبرنگاران؛ افسران خط مقدم جنگ نرم

وی خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای را «افسران خط مقدم جنگ نرم» توصیف کرد و گفت: اصحاب رسانه در سراسر کشور و به‌ویژه در استان کردستان که همواره در معرض هجمه‌های دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای قرار داشته، با ایثار، جهاد و ازخودگذشتگی، دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای افکار عمومی تبیین کرده‌اند.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان افزود: رسانه‌ها در مقاطع حساس و سرنوشت‌ساز کشور نقش بی‌بدیلی ایفا کرده‌اند و توانسته‌اند با انعکاس واقعیت‌ها، جامعه را نسبت به اهداف و دستاوردهای نظام آگاه کنند.

نقش رسانه‌ها در تقویت وحدت و انسجام ملی

وی با اشاره به عملکرد رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه اخیر و همچنین جنگ رمضان، اظهار کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در این مقاطع حساس به‌خوبی وظیفه خود را انجام دادند و توانستند حمایت مردم از انقلاب اسلامی، ولایت و رهبری، نیروهای مسلح و دستگاه دیپلماسی کشور را به تصویر بکشند.

سردار رضایی ادامه داد: رسانه‌ها با تبیین واقعیت‌ها، افکار عمومی را اقناع کردند و وحدت و انسجام ملی مردم ایران را به جهانیان نشان دادند؛ موضوعی که در ناکام گذاشتن اهداف دشمنان نقش اساسی داشت.

روایت جنایات دشمن و خنثی‌سازی جنگ شناختی

وی با اشاره به اقدامات خصمانه دشمنان علیه ملت ایران گفت: دشمن در جنگ‌های اخیر مرتکب جنایت‌های متعددی شد که از جمله آن می‌توان به شهادت کودکان بی‌گناه، حمله به مدارس، منازل مسکونی مردم، شهادت فرماندهان و نیروهای مدافع امنیت اشاره کرد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان افزود: اصحاب رسانه با روایت این واقعیات، چهره واقعی دشمن را برای افکار عمومی آشکار کردند و اجازه ندادند دشمن از طریق فضای مجازی و جنگ روانی به اهداف خود دست یابد.

وی تأکید کرد: آنچه دشمن نتوانست در میدان نبرد به دست آورد، تلاش کرد از طریق رسانه و فضای مجازی دنبال کند، اما هوشمندی و اقدام به‌موقع خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای موجب خنثی شدن بسیاری از توطئه‌ها و نقشه‌های شوم آنان شد.

رسانه؛ صدای مستضعفان و محرومان

سردار رضایی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در برابر نظام سلطه و حامیان آن ایستاده است، اظهار داشت: رسانه‌ها صدای محرومان، مستضعفان و پابرهنگان جهان هستند و بسیاری از واقعیت‌هایی که امروز در جهان منتشر می‌شود، به واسطه تلاش اصحاب رسانه در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر نقش‌آفرینی رسانه‌ها نبود، بسیاری از واقعیت‌ها برای مردم جهان روشن نمی‌شد و روایت‌های تحریف‌شده دشمنان جای حقیقت را می‌گرفت.

انقلاب اسلامی با تبیین به پیروزی رسید

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش روشنگری در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با تبیین و آگاهی‌بخشی به پیروزی رسید و این رسالت توسط صاحبان قلم، اهل هنر، نخبگان و افراد اثرگذار جامعه انجام شد.

وی افزود: انعکاس پیام انقلاب و آگاه‌سازی مردم از سوی فعالان فرهنگی و رسانه‌ای، زمینه بیداری عمومی و همراهی ملت با نهضت امام خمینی(ره) را فراهم کرد و امروز نیز همین رسالت بر عهده اصحاب رسانه است.

قدردانی از خبرنگاران و مردم انقلابی

سردار رضایی در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، از مردم فهیم، انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی نیز تشکر کرد و گفت: مردم از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره پشتیبان نظام، انقلاب، ولایت و رهبری بوده‌اند و این همراهی بزرگ‌ترین سرمایه کشور به شمار می‌رود.

وی تأکید کرد: مردم اخبار و اطلاعات کشور را با اعتماد به رسانه‌های داخلی دنبال می‌کنند و این اعتماد، مسئولیت اصحاب رسانه را در مسیر اطلاع‌رسانی صحیح، تبیین واقعیت‌ها و دفاع از منافع ملی دوچندان کرده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار