
«محمد شفیعی» فرماندار قصر شیرین در گفتوگو با خبرنگارتابناک در استان کرمانشاه، با اشاره به تغییرات ایجاد شده در پایانه مرزی خسروی، اظهار کرد: امسال این پایانه نسبت به سال گذشته دگرگون و متحول شده است و زیرساختها کاملاً مشهود است که تفاوت پیدا کرده است.
وی افزود: شش هزار متر مربع سایهبان برای رفاه حال زوار ایجاد شده که شامل آسفالت، سایهبان، روشنایی و فعالیتهای فرهنگی برای مواکب است و در حال تکمیل نهایی میباشد.
فرماندار قصر شیرین ادامه داد: مکان مواکب پارسال با زیرساخت نامناسبی بود که الحمدالله الان آسفالت شده و مواکب رضایت دارند و آب و برق پایدار برای آنها تهیه شده است.
شفیعی تأکید کرد: همه این اقدامات در راستای خدمترسانی و تسهیلگری به زوار عزیز است و وظیفه ما را دو چندان کرده که اتفاقات خوبی در رابطه با خدمترسانی داشته باشیم.
انتهای پیام/