
به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «قادر سیمزن» مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در دیدار با «علی پیرجاهد» مدیرکل امور عشایر، بر توسعه زیرساختهای نوین تاکید کرد.
وی با اشاره به دستور وزیر در اجرای طرح توسعه روستایی (USO) اظهار کرد: پایش ارتباطی بیلهسوار آغاز شده و پیگیر رفع مشکل ۱۳۸ روستا و ابلاغ ۱۲۱ روستای دیگر هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان از راهاندازی ۹ آنتن جدید در بهار ۱۴۰۵ خبر داد و افزود: با وجود افزایش هزینه احداث از ۶ به ۱۵ میلیارد و انتظار پیمانکاران برای ابلاغ قیمتهای جدید، مسیر توسعه متوقف نیست.
وی با انتقاد از مبنا بودن آمار سال ۹۵ در مرکز، بر تداوم حضور میدانی همکاران برای پایش و حل مشکلات آنتندهی در مناطق غیورپرور عشایری استان تاکید کرد.
سیمزن با اشاره به تامین ۱۶ تلویزیون ۶۵ اینچ برای هوشمندسازی مدارس عشایری تصریح کرد: فراتر از تعهدات و با تمام توان در خدمت این جامعه مولد هستیم.
انتهای پیام/