نجات جان طبیعت‌گرد گیلانی توسط محیط‌بانان اردبیل

گروه استان‌ها - رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر از نجات جان یک طبیعت‌گرد اهل استان گیلان در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول خبر داد و گفت: با اقدام هوشمندانه و به‌موقع محیط‌بانان، فردی که بر اثر نیش زنبورهای وحشی دچار واکنش آلرژیک شدید و کاهش سطح هوشیاری شده بود، از مرگ حتمی نجات یافت.
کد خبر: ۱۲۲۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۳ 19 July 2026
نجات جان طبیعت‌گرد گیلانی توسط محیط‌بانان اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «یوسف رشیدی» رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر اظهار کرد: در جریان گشت‌زنی محیط‌بانان در حاشیه رودخانه قزل‌اوزن، یک طبیعت‌گرد اهل استان گیلان که بر اثر زنبورگزیدگی دچار شوک و بیهوشی شده بود، شناسایی شد.

وی افزود: محیط‌بانان با تشخیص سریع شرایط بحرانی، بلافاصله موضوع را به اورژانس اطلاع داده و با توجه به شناخت کامل از مسیرهای صعب‌العبور منطقه، نیروهای امدادی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به محل حادثه هدایت کردند.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر تصریح کرد: بر اساس اعلام نیروهای اورژانس، هرگونه تأخیر در روند امدادرسانی می‌توانست جان این طبیعت‌گرد را به خطر بیندازد، اما سرعت عمل و هوشیاری محیط‌بانان از وقوع این حادثه ناگوار جلوگیری کرد.

رشیدی با قدردانی از عملکرد محیط‌بانان خاطرنشان کرد: محیط‌بانان علاوه بر حفاظت از زیست‌بوم و حیات‌وحش، در شرایط بحرانی نیز نقش مؤثری در حفظ جان شهروندان و طبیعت‌گردان ایفا می‌کنند و حضور آنان در مناطق حفاظت‌شده، ضامن امنیت و سلامت بازدیدکنندگان است.

انتهای پیام/

برچسب ها: نجات جان
آخرین اخبار