
«علی ملکشاهی»، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه گفت: به منظور تامین نان مورد نیاز مردم در مواقع بحران و اضطرار، بیش از ۳۳ هزار لیتر بنزین برای واحدهای خبازی چندگانه سوز استان تخصیص یافته است.
وی افزود: تمامی تمهیدات لازم برای تداوم خدمترسانی به مردم اندیشیده شده و بیش از ۸۵۰ واحد خبازی استان کرمانشاه به دستگاه موتور برق با قدرت بالا مجهز هستند که سوخت بنزین مورد نیاز آنها نیز تامین شده است.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه همچنین از تجهیز بیش از ۳۷۳ واحد خبازی به کپسول گاز مایع در سطح استان خبر داد و بیان کرد: بر اساس دستورالعملهای مواقع اضطرار، با تجهیز این تعداد نانوایی به سوخت جایگزین، تامین نان مردم حتی در صورت قطع جریان گاز نیز ادامه خواهد داشت.
ملکشاهی ضمن قدردانی از همکاری مردم کرمانشاه در بازگشت صفوف خرید نان به شرایط عادی، تصریح کرد: هماکنون ۵۳ واحد خبازی در شهر کرمانشاه و ۲۰۰ واحد خبازی در سراسر استان با دریافت سهمیه اضافه، در شیفت سوم فعالیت دارند تا مردم کوچکترین نگرانی بابت تامین نان نداشته باشند.
انتهای پیام/