زاکانی در جمع دریادلان ارتش:

اقتدار نیروهای مسلح ضامن بقا و امنیت انقلاب اسلامی است

گروه استان‌ها - شهردار تهران با تأکید بر نقش بازدارنده نیروهای مسلح، اقتدار دفاعی کشور را ضامن امنیت و استمرار انقلاب اسلامی دانست و گفت: این نیرو در همان ابتدای جنگ، نیروی دریایی رژیم بعث را نابود کرد.
کد خبر: ۱۲۱۴۸۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۷ 01 January 2026

اقتدار نیروهای مسلح ضامن بقا و امنیت انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان «علیرضا زاکانی» شهردار تهران عصر امروز در جمع فرماندهان، کارکنان و هنرآموزان فرماندهی آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم(ع) نیروی دریایی ارتش، با گرامیداشت یاد و نام شهید شاخص ارتش، شهید حمید قهرمانی قهرمان حماسه ناوچه سهند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی امانتی الهی در دستان ملت ایران است و حفظ این امانت بزرگ، نیازمند وحدت، کار جهادی و تبعیت از ولایت فقیه است.

وی با اشاره به نقش تاریخی و تعیین‌کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: در همان روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی، تنها نیرویی که توانست نیروی دریایی رژیم بعث عراق را به‌طور کامل منهدم کند، نیروی دریایی ارتش بود، رشادتی که معادلات دشمن را برهم زد و نشان‌دهنده غیرت و شجاعت دریادلان ایرانی بود.

شهردار تهران با تجلیل از مقاومت و ایستادگی شهید حمید قهرمانی، افزود: این شهید والامقام تا آخرین قطره خون ایستادگی کرد و شجاعتی از خود نشان داد که حتی دشمن آمریکایی نیز به آن اعتراف و آن را تحسین کرد؛ این روحیه ایثار و مقاومت، سرمایه ماندگار انقلاب اسلامی است.

زاکانی با بیان اینکه اقتدار نیروهای مسلح ستون اصلی امنیت کشور است، خاطرنشان کرد: این اقتدار با اتکا به آمادگی دفاعی، انسجام سازمانی و پیوند عمیق با مردم شکل گرفته و امروز به‌عنوان عامل بازدارنده در برابر تهدیدات دشمنان ایفای نقش می‌کند.

وی با اشاره به تحولات منطقه و جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، گفت: آمریکا و اسرائیل در این جنگ در برابر سه مؤلفه اساسی شکست خوردند، نخست اراده ملت ایران که وحدت ملی آفرید، دوم رهبری حکیمانه فرمانده معظم کل قوا که جنگ را با تدبیر مدیریت کردند و سوم اقتدار نیروهای مسلح که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد.

شهردار تهران، تاکید کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، تنها راه عبور از چالش‌ها و تهدیدها، حفظ وحدت، انجام کار جهادی و گوش‌سپردن به فرامین ولی فقیه است تا بنیان‌های انقلاب اسلامی با قدرت و استحکام بیشتری تداوم یابد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار