استاندار گیلان:

خوراک گیلانی، میراثی که جهان را به تحسین وادار می‌کند/بازگشت به غذا‌های سنتی، کلید سلامت جامعه است

گروه استان‌ها- استاندار گیلان در بازدید از نمایشگاه کافه و خوراک‌شناسی، گفت: معرفی فرهنگ غذایی گیلانیان به نسل جدید و جهانیان ضروری است.
کد خبر: ۱۱۹۲۴۷۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹ 20 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، هادی حق‌شناس، عصر جمعه به همراه جمعی از مسئولان استانی از غرفه‌های متنوع این نمایشگاه بازدید کرد و با غرفه‌داران به گفت‌و‌گو نشست و نظراتشان را درباره راه‌های توسعه این صنعت شنید.

حق‌شناس در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی اظهار داشت: این رویداد‌ها نه‌تنها فرهنگ غذایی مردم گیلان را به نسل جوان و حتی جهانیان معرفی می‌کند، بلکه نشاط و پویایی اجتماعی را نیز به دنبال دارد.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با تأکید بر قدمت و تنوع غذایی گیلان، تصریح کرد: غذا بخشی از هویت هر جامعه است و تنوع بیش از ۳۰۰ نوع خوراک گیلانی گواهی بر فرهنگ و تمدن عمیق این مردم است که باید به‌درستی معرفی و حفظ شود.

استاندار گیلان با انتقاد از گرایش به غذا‌های صنعتی اظهار کرد: در سال‌های اخیر، غذا‌های صنعتی با افزایش بیماری‌هایی، چون کبد چرب، فشار خون و کلسترول بالا همراه بوده‌اند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان تاکید کرد: بازگشت به غذا‌های سنتی و رعایت اصول طب سنتی می‌تواند راهکاری مؤثر برای سلامت جامعه باشد.

وی با اشاره به عنوان " شهر خلاق خوراک " برای رشت، افزود: این عنوان، نمادی از فرهنگ والای مردمان گیلان است و اگر کسی درباره این انتخاب تردید دارد، کافی است از نمایشگاه بازدید کند تا شکوه و اصالت غذا‌های گیلانی را لمس کند.

حق‌شناس به دغدغه‌های غرفه‌داران اشاره کرد و گفت: بسیاری از آنان خواستار حمایت دولت برای توسعه و تولید انبوه غذا‌های محلی هستند.

نماینده عالی دولت در گیلان خاطر نشان کرد: ایجاد مکانی دائمی برای عرضه این محصولات نیز یکی از مطالبات آنان است که پیگیری آن را در دستور کار قرار خواهیم داد.

استاندار گیلان از نقش شهرداری رشت در توسعه فرهنگی تقدیر کرد و افزود: اگرچه مردم عمده فعالیت شهرداری را در پروژه‌های عمرانی می‌بینند، اما اقدامات فرهنگی مانند برگزاری این نمایشگاه‌ها نیز دستاورد‌های چشمگیری داشته است.

وی، بر لزوم جهانی‌شدن غذا‌های گیلانی تأکید کرد و گفت: غذا‌های محلی نه‌تنها هویت فرهنگی ما را حفظ می‌کنند، بلکه با معرفی آنها به جهانیان، می‌توانند به ابزاری برای توسعه اقتصادی تبدیل شوند.

به گزارش تابناک گیلان، شهر خلاق خوراک‌شناسی، این‌بار با برپایی نمایشگاهی متفاوت از کافه‌ها، رستوران‌ها و صنایع وابسته، فرصت تازه‌ای برای معرفی فرهنگ غذایی گیلانی فراهم کرد و غذا‌های محلی، ایرانی و بین‌المللی در این رویداد برای او به نمایش درآمد. 

نمایشگاهی که از ۲۸ تا ۳۰ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی رشت برگزار شد و با استقبال گرم مردم و بازدید سه‌ساعته مسئولان استانی همراه بود.

انتهای پیام/*

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار