به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان، حجتالاسلام صفر قربانپور در خطبههای نمازجمعه این هفته رشت که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، بر اهمیت تقوا به عنوان بهترین توشه برای آخرت تأکید کرد و با اشاره به ویژگیهای حضرت مهدی (عج)، ایشان را خاتمالاوصیا خواند و اظهار داشت: امامزمان (عج) مدیون هیچ فردی نیست و اقتدار و استقلال ایشان از جانب خداوند تضمین شده است.
امامجمعه موقت رشت به مواریث انبیا نزد امامزمان (عج) اشاره کرد و افزود: پیراهن و شمشیر پیامبر اسلام (ص)، عصای حضرت موسی (ع)، و انگشتر حضرت سلیمان (ع) از جمله میراثی هستند که نزد ایشان محفوظ است و این میراث نشاندهنده نقش ایشان در هدایت جهانی است.
حجتالاسلام قربانپور با تأکید بر اولویت مسئله قدس شریف برای جهان اسلام، خاطر نشان کرد: مبارزه با صهیونیسم تعطیلبردار نیست و ما با تمام وجود در این مسیر ایستادهایم.
امام جمعه موقت رشت، ضمن یادآوری فرمایشات رهبر معظم انقلاب " مدظلهالعالی "، بر حمایت از مقاومت و گوشمالی رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از وعده صادق ۳ تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش مردم ولایتمدار ایران در پشتیبانی از رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: ما به ارتش و سپاه خود میبالیم و آمادهایم جان و مال خود را در راه مقاومت اسلامی فدا کنیم.
امامجمعه موقت رشت، به مشکلات مردم در حوزه مسکن و کشاورزی پرداخت و اظهار کرد: صدور پروانه ساخت برای اراضی مسکونی و حل مشکلات مرتبط با مسکن ملی، از نیازهای ضروری مردم گیلان است که باید با همکاری شورای عالی مسکن و بانکها برطرف شود.
حجتالاسلام قربانپور از مسئولان خواست تا شرایط را برای کشاورزان، بهویژه برنجکاران، چایکاران و باغداران تسهیل کنند.
وی افزود: برای صرفه اقتصادی کشاورزی، باید از همین حالا برنامهریزیها آغاز شود تا معیشت کشاورزان تأمین شود و توسعه پایدار در گیلان شکل بگیرد.
انتهای پیام/*