به گزارش تابناک ایلام؛ جم زاده افزود : برای پیشگیری از مبتلا شدن به تب مالت، شیر خام حتماً قبل از مصرف جوشانده شود.
وی بیان داشت : در استان ایلام به دلیل فراوانی مصرف سنتی فرآوردههای دامی نظیر گوشت، شیر باید این قضیه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
جم زاده ادامه داد : مراکز فروش بستنی محلی به مسئله مهم جوشاندن شیر در تهیه بستنی توجه ویژه داشته باشند، همچنین پنیر محلی حتماً بایستی یک ماه در آب نمک قرار گیرد و بعد مصرف شود.
وی افزود : دامپزشکی استان ایلام برای مبارزه با این بیماری، اقداماتی نظیر آموزش حضوری و چهره به چهره دامداران و روستائیان، توزیع بروشور، مایه کوبی فراگیر و گسترده دامها علیه بیماری تب مالت، انجام تست اختصاصی بروسلوز، کشتار دامهای آلوده را انجام داده است./ع
بیشتربخوانید: |