کد خبر: ۹۰۰۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷ 19 September 2020

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان با اشاره به ظرفیت بالقوه صومعه‌سرا در تولید مرغ گیلان گفت: گیلان دارای ۸۲۰ واحد مرغداری فعال است که از این تعداد واحد مرغداری ۲۰۰ واحد در شهرستان صومعه‌سرا فعال می‌باشند

صومعه‌سرا قطب تولید مرغ در گیلان

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آرش فرزام ‌صفت امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مرغ یکی از کالاهای اساسی در سفره مردم است، اظهار کرد: گوشت و مرغ مهم‌ترین نیاز معیشتی مردمان جامعه بوده و یکی از کالاهای اساسی در سبد خانوارها است لذا دولت با تمام قوا از تولیدکنندگان مرغ در کشور کمک می‌کند.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در  خصوص افزایش تولید مرغ در گیلان گفت: در سال جهش باید با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و همچنین حمایت از تولیدکنندگان هم کیفیت محصول را بالابرده و هم در تولید مرغ با افزایش مواجه شویم.

معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری گیلان، این استان را قطب اصلی تولید مرغ در کشور معرفی کرد و افزود: نیاز اصلی مرغ مصرفی در گیلان ۲۵۰ تن بوده و ۵۰ درصد مرغ‌های تولیدی در گیلان به استان‌های دیگر ازجمله تهران صادر می‌شود.

فرزام صفت با تأکید بر ظرفیت بالقوه صومعه‌سرا در تولید مرغ گیلان تصریح کرد: گیلان دارای ۸۲۰ واحد مرغداری فعال است که در این ۸۲۰ واحد ۱۱ هزار شغل مستقیم و چهار هزار شغل غیرمستقیم ایجادشده که از این تعداد واحد مرغداری ۲۰۰ واحد در شهرستان صومعه‌سرا فعال می‌باشند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار