رصد‌خانه «تابناک»، خبر‌هایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند سپاه: ایران مذاکره‌ای با تروریست‌ها انجام نداده است/آمار شناسایی تعداد شهدای تفحص شده در سال 97/انتقاد نقوی‌حسینی از برخی نمایندگان مجلس و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۷۲۷۸۴۵
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲ 23 March 2019
تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

حضور لاریجانی در ۱۴۰۰بسیار محتمل خواهد بود

برخی اصلاح طلبان، اما نمی‌خواهند باور کنند که ممکن است روزی برای پیروزی لاریجانی تلاش کنند و از خیر گزینه تمام اصلاح طلب بگذرند. برای همین هم صحبت در این باره را زودهنگام دانسته و ترجیح می‌دهند تا وقت موعود صبر کنند.

آذرمنصوری قائم مقام حزب اتحاد ملت در این گروه قرار می‌گیرد. او با بخش نخست سناریور مذکور یعنی ورود لاریجانی به انتخابات ۱۴۰۰ موافق است، اما پیش بینی درباره رویکرد اصلاح طلبان در برابر این کاندیداتوری را زودهنگام می‌داند. او در گفت وگو با «آزادی» گفت: «به نظر من لاریجانی اصراری بر بودن در مجلس نخواهد داشت و احتمالا در انتخابات ۹۸ شرکت نمی‌کند. رأی موافق او به منع نمایندگی سه دوره ای‌ها نیز این موضوع را اثبات می‌کند.» وی با اشاره به اینکه «حضور لاریجانی در ۱۴۰۰بسیار محتمل خواهد بود» گفت: «برای قضاوت در رفتار اصلاح طلبان در انتخابات آتی زود است». منصوری از جمله اصلاح طلبانی است که امید دارد تا بزرگان این جریان در صورت مساعد نبودن فضای انتخابات، کنارگیری را به حمایت از اصولگرایان میانه رو ترجیح دهند. او گفت: «حضور اصلاح طلبان در انتخابات۱۴۰۰ بستگی به شرایط و اقتضائات کشور دارد. مطلوب ما انتخابات آزاد است. این حضور اقتضائی در انتخابات ۹۲و ۹۶ متناسب با این اقتضائات موجب حضور و مشارکت مردم شد. وقتی بعد از انتخابات ۹۶اینچنین بر نهاد‌های انتخابی ما فشار وارد می‌شود که عملا از عهده تامین مطالبات حداقلی مردم هم بر نمی‌آیند، به طور قطع بر مشارکت مردم در انتخابات آینده تأثیرگذار خواهد بود. همان طور که آقای خاتمی گفتند دیگر با این رویه نمی‌توان حداقل انتظار مشارکت حداکثری مردم را داشت؛ بنابراین، برای قضاوت در مورد رفتار اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰زود است.»

سپاه: ایران مذاکره‌ای با تروریست‌ها انجام نداده است

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مذاکرات برای آزادسازی چهار مرزبان ایرانی توسط پاکستانی‌ها انجام شده و جمهوری اسلامی ایران هیچ مذاکره‌ای با تروریست‌ها انجام نداده است. سردار سرتیپ دوم پاسدار «رمضان شریف» با تشکر از همکاری پاکستان برای آزادی مرزبانان ربوده شده، افزود: نیروی زمینی سپاه و ستاد کل نیرو‌های مسلح از طریق ارتش پاکستان تلاش‌های ویژه‌ای را برای آزادی این مرزبانان انجام دادند. وی اظهار داشت: سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورمان نیز از طریق سازمان اطلاعاتی پاکستان و نیز مسئولان سیاسی کشورمان از طریق وزارت خارجه این کشور برای آزادی مرزبانان تلاش کردند. سخنگوی سپاه توضیح داد: گروهک‌های تروریستی در ابتدا درخواست‌های بسیار غیرمنطقی و نامعقولی مطرح کردند، اما به علت نزدیک شدن ما به مقر اصلی آنان و هماهنگی‌هایی که برای اقداماتمان به منظور آزادی مرزبانان صورت گرفت و نیز رایزنی‌های پاکستانی ها، آنان در یک مرحله پنج نفر از مرزبانان و در این مرحله چهار نفر را آزاد کردند. شریف تأکید کرد: تلاش‌ها برای آزادی دو مرزبان دیگر ادامه دارد که حتما آنان نیز به آغوش خانواده هایشان بازخواهند گشت. وی گفت: نیروی زمینی سپاه و دیگر دستگاه‌های اطلاعاتی کشور در این مدت برای آزادی مرزبانان ربوده شده هیچ لحظه‌ای از تلاش برای آزادی آنان فروگذار نکردند. سخنگوی سپاه با تأکید بر اینکه آزادی مرزبانان بدون عملیات نظامی و با گفت: وگو‌ها و تعاملات فی مابین صورت گرفت، گفت: نیرو‌های مسلح ما به ویژه نیروی زمینی سپاه آمادگی اقدامات لازم را داشتند که فعلا باتوجه به تعاملات و گفت وگو‌هایی که در سطوح مختلف صورت گرفت چهار مرزبان دیگر آزاد شدند.

ماجرای جالب سرگردانی احمدی‌نژاد در لیبی

حسین جابری انصاری گفت: بازگشت من هم بعد از انتخابات جنجالی سال ۱۳۸۸ بود. در آن مقطع ناگهانی از مرکز به من ابلاغ شد که آقای احمدی‌نژاد می خواهند در اجلاس سران آفریقا که بنا بود تابستان ۸۸ در لیبی برگزار شود، شرکت کنند و هماهنگی‌های اولیه با سفیر وقت لیبی در تهران آقای سعد مجبر انجام شده که ایشان به عنوان مهمان ویژه در اجلاس سران آفریقا شرکت کنند و ملاقات های جنبی هم با رؤسای شرکت کننده در اجلاس داشته باشند. من مکلف شدم سریعا با دولت لیبی هماهنگی‌های لازم را انجام دهم برای اینکه این سفر با موفقیت انجام شود و با رئیس جمهور ایران تعامل مهمان ویژه انجام شود. در آن زمان تمام مقامات لیبی در شهر سرت بودند و فرصت هیچ هماهنگی نبود و من با ماشین سفارت سریع به سمت شهر سرت که کنگره خلق لیبی در آنجا در حال برگزاری بود رفتم ودر حاشیه نشست های کنگره خلق لیبی مقامات مختلف از جمله وزیر خارجه آقای موسی کوسه و رئیس سرویس امنیت خارجی و نخست وزیر سابق آقای ابوزید عمر دورده که هر دو از رجال نزدیک قذافی بودند را ملاقات کردم. وزارت خارجه لیبی به صورت دیپلماتیک به من پاسخ داد اما ابوزید دورده صراحتا اعلام کرد که ما در شرایطی نیستیم که با رئیس جمهور ایران بعنوان مهمان ویژه تعامل کنیم.

حداکثر کاری که می‌توانیم بکنیم اینکه ایشان هم یکی از ۲۰ مهمان اجلاس باشند. این در حالی بود که از من خواسته شده بود، سخنرانی در افتتاحیه، نشستن در کنار رئیس اجلاس یعنی آقای قذافی و برنامه های مهمان ویژه را هماهنگ کنم. همانگونه که پیش از آن دولت وقت قطر در نشست دوحه برای رئیس جمهور ایران فراهم کرده بود. به من اعلام شد که وزارت خارجه به صورت دیپلماتیک پاسخ تو را می دهد ولی واقعیت این است که ما نمی‌توانیم چنین کاری بکنیم حداکثر از ایشان بعنوان مهمان عادی مثل سایر مهمانان استقبال خواهد شد. من از همان جا این پیام را به آقای متکی وزیر خارجه وقت منتقل کردم. آقای باقری معاون وقت عربی هم بعنوان پیش هیأت آمده بودند. آقای متکی اعلام کردند پس به لیبیایی ها بگویید که سفر انجام نخواهد شد و ما به طرابلس برگشتیم. فردا صبح ساعت ده و نیم صبح حکم پایان ماموریت به ما ابلاغ شد. البته بعد ازچهار سال و اندی؛ یعنی مأموریت من تمام شده بود ولی این ابلاغ پایان با عدم تدارک این سفر تقارن پیدا کرد که واقعا خارج از اراده و کنترل ما بود و تلاش‌مان را کردیم ولی لیبیایی ها آماده ارائه چنین سرویسی نبودند.

شهروند استرالیایی به ‌خاطر ایران به حبس محکوم شد

دادگاهی در آمریکا یک شهروند استرالیایی را به اتهام آنچه دور زدن تحریم‌های ایران اعلام شده، به دو سال حبس محکوم کرد. به گزارش فرانس ۲۴، «دیوید لویک» شهروند ۵۷ ساله استرالیایی به اتهام دور زدن تحریم‌های ایران و «ارسال غیرقانونی قطعات هواپیما» به دو سال حبس در واشنگتن محکوم شد. بنا به گزارش پایگاه «فرانس ۲۴»، دیوید لویک متهم است بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ که مدیرعامل شرکت «ای‌سی‌ام» در «ثورن‌ای» استرالیا بوده، قطعات هواپیما و تجهیزات حساس به ایران ارسال کرده است. مقامات آمریکا پیش از این در سال ۲۰۱۲ این شهروند استرالیایی را به فروش تجهیزات و قطعات آمریکایی در زمینه ساخت موشک، پهپاد و اژدر به شرکت‌های ایرانی متهم کرده بودند. دادگستری آمریکا در دسامبر ۲۰۱۸ طی حکمی دیوید لویک را برای رسیدگی به پرنده‌اش از استرالیا به واشنگتن فراخواند.

مطهری: موافق تبدیل نظام ریاستی به پارلمانی نیستم

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فعلا با تبدیل نظام ریاستی به نظام پارلمانی موافق نیستم، چون نقش مردم کم می‌شود.

ایران برای آزادی چهار مرزبان هیچ امتیازی نداد

نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه برای آزادی چهار مرزبان ربوده شده هیچ امتیازی به گروهک‌های معاند ندادیم، گفت: پیگیری‌ها جهت آزادی دو مرزبان در بند ادامه دارد. علی کرد در گفت وگو با تسنیم در خاش اظهار داشت: خبر مسرت‌بخش آزادی چهار مرزبان ربوده شده توسط گروهک‌های تروریستی معاند در نخستین روز از سال جدید موجب شادمانی ملت ایران و به ویژه مردم سیستان و بلوچستان شد و در واقع نیرو‌های امنیتی کشور در ابتدای سال جدید عیدی بسیار خوبی به ملت ایران دادند. نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق هماهنگی صورت گرفته، مقرر شده این چهار مرزبان توسط هواپیمای اعزامی از جانب جمهوری اسلامی وارد کشور شوند و به آغوش خانواده‌های خود بازگردند که با ورود این عزیزان به کشور تعداد مرزبانان آزاد شده به ۹ نفر می‌رسد. وی با اشاره به اینکه همچنان دو مرزبان در بندِ تروریست‌ها هستند، افزود: یکی از این دو مرزبان از نیرو‌های سپاه و یکی از نیرو‌های ناجا است که تلاش همه جانبه جهت آزادی آن‌ها نیز ادامه دارد و به یاری خداوند این دو عزیز نیز به زودی به آغوش ملت ایران باز خواهند گشت. محل نگهداری این دو مرزبان جدای از محل نگهداری چهار مرزبان آزاد شده اخیر بوده، اما بدون شک به زودی محل نگهداری آنان نیز شناسایی شده و این عزیزان آزاد خواهند شد.

آمار شناسایی تعداد شهدای تفحص شده در سال 97

رئیس معراج شهدای مرکز از آمار شناسایی هویت شهدای تازه تفحص شده در سال ۹۷ خبر داد. سرهنگ ابراهیم رنگین با اشاره به آمار شهدای شناسایی شده در سال 97 گفت: از میان شهدایی که در جریان عملیات‌های تفحص شهدا کشف شده و طی سال 97 وارد کشور شد، هویت پیکر مطهر 58 شهید تازه تفحص شده، شناسایی شد. وی افزود: هویت پیکر مطهر این شهدا که همگی از شهدای هشت سال دفاع مقدس بوده‌اند از طریق مدارک شناسایی، لوازم شخصی و آزمایش DNA احراز شد و پیکرهای مطهر پس از شناسایی به خانواده‌هایشان در استان‌های مختلف در سراسر کشور جهت انجام مراسم تشییع و خاکسپاری تحویل داده شد.

توئیت امیرعبداللهیان درباره بلندی‌های جولان

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل بلندی‌های جولان را بخش لاینفک سوریه دانست و گفت که این منطقه به سوریه بازخواهد گشت. حسین امیرعبداللهیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏بلندی‌های جولان بخش لاینفک سوریه است که به سرزمین اصلی بازخواهد گشت. صهیونیست‌های غاصب، اشغالگر و تروریست، جایی در آینده منطقه نخواهند داشت. ترامپ بداند که بی تردید آینده متعلق به مردم فلسطین و سرزمین تاریخی فلسطین به پایتختی قدس شریف است.»

نظر فلاحت‌پیشه درباره گلایه رهبر انقلاب از مجلس

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گلایه مقام معظم رهبری از مجلس درباره عدم ارائه طرحی در مقابل خباثت‌های آمریکایی‌ها را درست خواند و در عین حال گفت که موضوع آمریکا از مقوله‌های کلان سیاست خارجی است که مسئولیت آن با شورای عالی امنیت ملی است، اما متأسفانه مجلس در این موضوع در حاشیه قرار گرفته است. حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در حرم امام رضا (ع) درباره گلایه از مجلس نسبت به عدم ارائه طرحی در مقابل خباثت‌های آمریکا گفت: گلایه رهبری درست است، اما مجلس در موضوع سیاست خارجی در حاشیه قرار گرفته است. وی توضیح داد: در طول چندماهی که مسئول کمیسیون امنیت ملی بودم بار‌ها در قالب نامه به مسئولان مختلف کشور تأکید کردم که موضوع اساسی سیاست خارجی است که ما هم با همین نگاه از مرکز پژوهش‌ها خواستار طرحی به عنوان برخورد با دشمنی‌ها علیه ایران و تلاش برای خنثی کردن آن کرده ایم، اما رئیس جمهور و یا دبیر شورای عالی امنیت ملی حاضر به برگزاری جلسه با کمیسیون امنیت ملی نشده است.

فلاحت پیشه با این توضیح که موضوع آمریکا از مقوله‌های کشور است که مسئولیت آن با شورای عالی امنیت ملی می‌باشد افزود: ما در مجلس هفتم به موضوع هسته‌ای ورود کرده و قوانینی را تصویب کردیم آن زمان با رئیس جمهور وقت هم جلسه‌ای برگزار شد. در مجلس هشتم هم کمیسیون امنیت ملی با مقام معظم رهبری دیدار کرد، اما در چند سال اخیر یعنی مجالس نهم ودهم چنین جایگاهی برای مجلس دیده نشده است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: در چند سال اخیر هیچ وقت فضای به مجلس در مورد سیاست خارجی به خصوص آمریکا داده نشده و حتی مخالفت‌های هم شده است که این روند روز به روز جایگاه مجلس در سیاست خارجی به دلیل مخالفت‌های خارج از مجلس تضعیف کرده است.

انتقاد نقوی‌حسینی از برخی نمایندگان مجلس

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توانمندی، جسارت و شهامت باید از ویژگی‌های یک نماینده باشد، می‌گوید: متاسفانه برخی از نمایندگان در مجلس، وابسته به دولت هستند و این نماینده حافظ منافع دولت هستند تا حافظ منافع ملت؛ نماینده‌ای حاضر به تحقیق و تفحص، استیضاح نیست، باید به عواقب کار خود فکر کند. نمی‌توان عملکرد مجلس در التهابات اقتصادی و اجتماعی این روزها را بی اثر دانست، چراکه بسیاری از منتقدان و صاحبنظران عملکرد مجلس را در سال ۹۷ موثر نمی‌دانند و در مشکلات اقتصادی به وجود آمده نیز مجلس را به دلیل عدم نظارت کافی مقصر می‌دانند. سید حسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار الف، در مورد عملکرد مجلس شورای اسلامی در سال ۹۷، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی دو وظیفه اصلی دارد؛ قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون که دو وظیفه بسیار مهمی است که بر دوش قوه مقننه است. در حوزه قانون‌گذاری لوایح و طرح‌ها مطابق روال معمول رأی گیری شده که مخالفت و موافق در مورد آن صحبت می‌کنند و قوانین هم تصویب هم شده است که برخی موثر بوده و برخی متناسب با شرایط و نیازهای اساسی کشور نبوده است.

دفاع مطهری از بیانیه‌هایی که در مجلس ما علیه آمریکا قرائت می‌شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بیانیه‌هایی که در مجلس ما علیه آمریکا قرائت می‌شود در حکم قطعنامه‌هایی است که مجلس آمریکا علیه ایران تصویب می‌کند. علی مطهری در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «بیانیه‌هایی که در مجلس ما علیه آمریکا قرائت می‌شود در حکم قطعنامه‌هایی است که مجلس آمریکا علیه ایران تصویب می‌کند. با این حساب تعداد اقدامات مجلس ایران در قیاس با مجلس آمریکا کم نبوده است. البته مقام رهبری انتظار بیشتری دارند. طرح مجلس برای تصویب قطعنامه را شورای نگهبان رد کرد.»

انتقاد ذوالقدر از عدم مدیریت مناسب بحران سیل در گلستان

ذوالقدر عضو فراکسیون امید از عدم مدیریت مناسب بحران سیل در استان گلستان انتقاد کرد. فاطمه ذوالقدر اظهار داشت: در استانه سال نو، باران رحمت الهی هموطنان عزیزمان را در استان گلستان و بخصوص شهر گنبدکاووس با مشکلات و مخاطراتی مواجه کرده، که برخی از علل این مخاطرات، نتیجه نامهربانی با طبیعت در حفاظت از جنگل‌ها است. در این شرایط مردم منطقه نیازمند امداد رسانی و حمایت هرچه بیشتر مسئولان و نیرو‌های امدادی هستند.

وی خاطرنشان کرد: مردم در وضعیت نامناسبی هستند که تأمین امنیت جانی، مواد خوراکی و وسایل اولیه رفاهی باید در اولویت قرار بگیرد. عضو فراکسیون امید با اشاره به عدم پیگیری مناسب بحران پیش آمده از سوی مسئولان مربوطه، تأکید کرد: متأسفانه در تماس‌هایی که مردم منطقه با اینجانب داشتند از غیبت استاندار گلستان و از عدم پوشش خبری صدا وسیما گلایه‌مند بودند که این‌ها همه در صورت صحت امر و با توجه به هشدار‌های سازمان هواشناسی، حکایت از بی تدبیری و اهمیت ندادن شرایط و مشکلات مردم دارد و یقینا باید پس از رسیدگی فوری مسئولین خاطی پاسخگو بوده و مراجع قضایی نیز رسیدگی به اهمال احتمالی را در دستور کار قرار دهند و مجلس نیز باید به موضوع ورود نماید. وی ادامه داد: وزارت کشور و شخص وزیر محترم کشور به عنوان متولی اصلی و مسئول ستاد مدیریت بحران باید پاسخگوی ضعف عملکرد احتمالی دستگاه‌های ذیربط در کمک رسانی‌ها و امدادرسانی‌ها باشند. ضروری است، وزیرکشور، رییس ستاد بحران، استاندار گلستان و مسئولین محلی، با جدیت و رسیدگی فوری به موضوع ورود کرده و به وضعیت سیل زدگان پرداخته و با جبران خسارات وارده به هموطنانمان در این استان شادی و امید را در سال نو برای این عزیزان رقم زنند.

عبدخدایی: با تمام توان باید در این جنگ اقتصادی علیه قدرت پوشالی غرب بجنگیم

دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام گفت: باتمام توان باید در این جنگ اقتصادی علیه قدرت پوشالی غرب بجنگیم. محمدمهدی عبدخدایی درباره بدعهدی اروپایی‌ها با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی و ضرورت اجرایی کردن منویات ایشان در کشور گفت: دوستان من نظیر شهید مجتبی نواب صفوی، شهید سیدعبدالحسین واحدی، شهید خلیل طهماسبی و شهید سیدمحمد واحدی تنها به سبب نزدیکی و هم‌پیمان شدن ایران با غرب به شهادت رسیدند، بنابراین اکنون هم به سبب همین خون‌هاست که ایران امروز توانسته به عنوان کشوری مستقل در برابر جهنمی‌ترین قدرت دنیا یعنی آمریکا بایستد. وی ادامه داد: آنچه امروز بر همگان روشن است، این نکته است که نظام سرمایه داری آمریکا اصولا باج خواه بوده و هرگز قانع نخواهد شد. همچنین بر سر تصویب برجام هم شاهد بودیم که این توافق درحالی به تصویب رسید که بسیاری از حقوق دانان کشور به امضای آن اعتراض داشتند؛ اما به راستی نتیجه تصویب برجام چه بود.

سفیر ایران در ژنو: قطعنامه علیه ایران توسط سوئد سیاسی است

سفیر ایران در ژنو در واکنش به قطعنامه ارائه شده علیه ایران توسط سوئد در شورای حقوق بشر، با غیرسازنده و سیاسی خواندن این حرکت، به دولت سوئد توصیه کرد به این شیوه زیان بار و تقابلی علیه ملت ایران پایان دهد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت امورخارجه، اسماعیل بقایی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو، تعیین گزارشگر ویژه برای ایران از طریق تصویب قطعنامه کشوری را بر مبنای یک طراحی ناعادلانه، ناموجه و غیرصادقانه چند دولت خاص جهت برخورد تقابلی علیه ملت ایران خواند. وی گفت: این تصادفی نیست که دولت هایی که سابقه طولانی در نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه دارند، از جمله آنهایی که منطقه ما را با ارسال سلاح، حمایت فعالانه از تروریسم و خشونت افراطی به ویرانی و تخریب کشانده اند، حامیان اصلی این قطعنامه هستند. بقایی ادامه داد: این قطعنامه و مأموریت گزارشگر ویژه، تنها موجب تقویت کلیشه های موهوم علیه ایران می شود و باعث تأسف است که زمان و بودجه شورای حقوق بشر صرف اینگونه کلیشه سازی ها توسط عده ای اندک علیه یک عضو سازمان ملل می شود.

توصیه الله‌کرم به روحانی

رئیس شورای هماهنگی حزب الله گفت: آقای روحانی باید برای استفاده از جوانان و تولید منابع آگاه انسانی تغییر رویکرد بدهد. حسین الله کرم گفت: برای کشور راهی به جز رونق تولید باقی نمانده است و ما به تولید نیازمندیم و کشورهای خارجی از قدرت گرفتن ما می ترسند. وی افزود: ما باید تولیدات خودمان رو با اراده مردم و عزم مسئولین افزایش بدهیم. در این چند سال اخیر، مقام معطم رهبری، تأکید بسیاری بر اقتصاد مقاومتی و تولیدات داخلی داشته است. الله کرم گفت: کشورها از لحاظ اقتصادی به سه دسته کشورهای مرکز و متروپل، کشورهای پیرامون، کشورهای شبه پیرامون و گاوشیرده دسته بندی می‌شوند و ما شاخ گاو شیرده بودن را شکستیم و در آینده نزدیک با تولیدات قوی و ملی خودمون به کشورهای متروپل نزدیک می شویم. ما باتوجه به تولیدات سلاح‌های جنگی به سطح خوبی رسیده‌ایم و می‌توانیم در مواقع جنگ در مقابله با کشورها بپردازیم. او در ادامه صحبت های خود گفت: کشورهای متروپل سرمایه داری که در تاریخ و اقتصاد به معنای خون خوار لقب گرفته‌اند از ما عصبانی هستند به همین دلیل می‌خواهند با تحریم ما را محدود کنند و متاسفانه ما با سیاست گذاری اشتباه به حجم زیاد نقدینگی در کشور کمک کرده‌ایم و باعث شده‌ایم رکود اقتصادی در کشور زیاد شود. الله کرم گفت: عامل‌های متفاوتی باعث شده تا ما به این رکود اقتصادی برسیم و برجام و خروج ترامپ از آن فقط بخشی از اشتباهات سیاست خارجی دولت است. او افزود: دولت آقای روحانی باید رویکردهای خود را عوض کند البته برخی می‌گویند باید تا زمان انتخابات بعدی صبر کرد تا دولت عوض شود اما آقای روحانی باید برای استفاده از جوانان و تولید منابع آگاه انسانی تغییر رویکرد بدهد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار