‌رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با بیان اینکه آلودگی در دریایی خزر فزاینده است، گفت: ساکنان گیلان و مازندران از بیم آلودگی از شنا و آب‌تنی خودداری می‌کنند.
کد خبر: ۶۴۲۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵ 12 August 2018

دکتر بهروز ابطحی امروز در نشست تخصصی روز ملی دریای خزر که در دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه دریای خزر زیستگاه بزرگترین ماهیان استخوانی است، اظهار کرد: دریایی خزر خاستگاه مهم دانش، فناوری و تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان است. همچنین این دریا زیستگاه مهمترین، بزرگترین و گرانترین ماده غذایی دریایی جهان یعنی همان خاویار استروژن نیز محسوب می‌شود.

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با اشاره به اهمیت توجه به پژوهش، آموزش دانشگاهی، آموزش عمومی و ترویج علمی، این موارد را از جمله اقداماتی برشمرد که می‌توان برای این دریا انجام داد.

وی با اشاره به ضرورت آموزش عمومی به همه افراد، آموزش عمومی را ضرورتی برای توسعه دریای خزر دانست.

ابطحی منحصر به فرد بودن، تنوع اقلیمی، ماهیان استخوانی بزرگ و خاویار تولیدی را از جمله ویژگی‌های بارز این منطقه دانست و گفت: پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به سهم خود تلاش می‌کند فعالیت‌هایی که دانشگاه‌ها به جهت کمبود امکانات و تجهیزات نمی‌توانند انجام دهند، به عهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، وی در پایان بر تمرکز در مسائل زیست محیطی در استان‌های گیلان و مازندران تاکید کرد و گفت: پژوهش‌های زیادی در حوزه دریایی خزر انجام می‌شود که متاسفانه بدون همگرایی است.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار